Opel Zafira 140KM klima servis bezwypadek 2005
Moderator: Tunio999
- damian9009
- Przeglądacz
- Model:
Opel Zafira 140KM klima servis bezwypadek 2005
http://tablica.pl/oferta/opel-zafira-14 ... 95fb3e7b05
Uploaded with ImageShack.usTak tylko wrzucę dla przestrogi. Rozmawiałem z nim i w połowie dyktowania VIN zacząłem czytać z nim:) mocno się zdziwił. Teraz zasłonił na zdjęciach tablice ale za 18tys nie chciał sprzedać.
A tu historia:/ i kup tu panie auto...
http://selvbetjening.trafikstyrelsen.dk ... eg=XS39241
Uploaded with ImageShack.usTak tylko wrzucę dla przestrogi. Rozmawiałem z nim i w połowie dyktowania VIN zacząłem czytać z nim:) mocno się zdziwił. Teraz zasłonił na zdjęciach tablice ale za 18tys nie chciał sprzedać.
A tu historia:/ i kup tu panie auto...
http://selvbetjening.trafikstyrelsen.dk ... eg=XS39241
- damian9009
- Przeglądacz
- Model:
- damian9009
- Przeglądacz
- Model:
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
W sumie to jest "walka z wiatrakami" - wystawi gdzieś indziej :>damian9009 pisze:Również zgłosiłem. Stworzę zaraz konto i wystawie aukcje z linkiem ze strony duńskiej. Myślicie że to dobry pomysł?
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
1.8 z takim przebiegiem i w miarę dobrym stanie to koszt ok. 27tys zł.
Ja niestety odpuściłem ZB z tych roczników i z małym przebiegiem bo w Polsce praktycznie każdy patrzy na cenę i ostatnio musiałem sprzedać ZB 1.8 z 2006r poniżej kosztów zakupu, żeby odzyskać pieniądze, a auto było w bardzo dobrej kondycji z przebiegiem 120tys km (oryginalnym). Jak cena była 28tys zł to ludzie łapali się za głowę, że drogo...
Jak chce się tanio to kręcone - jakie wymagania cenowe to takie przebiegi
Ja niestety odpuściłem ZB z tych roczników i z małym przebiegiem bo w Polsce praktycznie każdy patrzy na cenę i ostatnio musiałem sprzedać ZB 1.8 z 2006r poniżej kosztów zakupu, żeby odzyskać pieniądze, a auto było w bardzo dobrej kondycji z przebiegiem 120tys km (oryginalnym). Jak cena była 28tys zł to ludzie łapali się za głowę, że drogo...
Jak chce się tanio to kręcone - jakie wymagania cenowe to takie przebiegi
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
mam kilku znajomych handlarzy i każdy o dawna mi mówi, że najważniejsze dla kupującego to co oczy widzą. Ludzie chcą mieć max 170 tys przejechane. I mało kto bada historię pojazdu czy było kręcone coś czy nie. Jak jest ładne i czyste, podpicowane z cofniętym licznikiem to idzie od razu. Bo OKAZJA...tradelux pisze:Ja niestety odpuściłem ZB z tych roczników i z małym przebiegiem bo w Polsce praktycznie każdy patrzy na cenę
A ja wolę osobiście wiedzieć, że np 2.0 DTi z rocznika 2004 ma przejechane w oryginale 240 tys. zwłaszcza jeśli nalatane to jest po autostradach a nie rodzimych dziurach. I takiego auta właśnie szukałem. Znalazłem. Zajęło mi to tylko cztery miesiące
- damian9009
- Przeglądacz
- Model:
„Używajcie polskich znaków! Jest różnica czy zrobisz komuś LASKE czy ŁASKĘ!”
prof. Jerzy Bralczyk
prof. Jerzy Bralczyk
-
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Zafiry
- Model: wszystkie
- Oznaczenie silnika: różne