Witam wszystkich,
oto maleństwo które jutro chcę obejrzeć, będzie to pierwsza zafira jaką chcę kupić (wcześniej jeździłem Civiczką obecnie tymczasowo Fronterą), czy może coś się rzuca od razu w oczy znawcą tematu?
A tu link do Aukcji
Odnośnik do aukcji
pozdrawiam
Opel Zafira Czyżowice
Moderator: Tunio999
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Wygląda na fajne i zadbane autko, troszkę fotel wygnieciony, więc ciężko uwierzyć w te 92tys w aucie z 2006 roku - no ale ........
Widzę, że oferują gwarancję:
Widzę, że oferują gwarancję:
ile coś takiego kosztujeauto_center pisze:Możliwość zakupu z 3-miesięczną lub 12-miesięczną gwarancją VIP GWARANT, która obejmuje:
- wszystkie usterki techniczne (związane z gwarancją) wynikłe po nabyciu pojazdu,
- jednostkę napędową - silnik,
- skrzynię biegów manualną
- skrzynię biegów automatyczną,
- przednie i tylne zawieszenie - amortyzatory, sprężyny itp.
- mechanizmy różnicowe,
- paski rozrządu,
- wały pędne,
- obudowy - skrzyni biegów, silników, mostów, miski olejowej itd.
- diagnostykę komputerową,
- naprawa i wszystkie części w okresie gwarancji usuwane będą bezpłatnie w naszym serwisie.
Dodatkowo każde auto objęte:
- gwarancją legalności pochodzenia
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
autko ładnie się prezentuje ale ta gwarancja do nowego auta bardziej pasuje chyba że dają faktycznie do każdego w cenie albo za niewielką ,,dopłata''
co do przebiegu to nikt nie zgadnie ile ma chyba że kupuje się auto z salonu
nie wiedziałem że takie silniki 2.2 były w tycz modelach widać nie doczytałem
co do przebiegu to nikt nie zgadnie ile ma chyba że kupuje się auto z salonu
nie wiedziałem że takie silniki 2.2 były w tycz modelach widać nie doczytałem
pojechałem.... obszedłem parking przy komisie... autka z ogłoszenia nie znalazłem, dorwałem sprzedawcę, na moje pytanie o samochód stwierdził.... że "auto obecnie jest w Niemczech, ale nie wie co się z nim dzieje (czy jest wiezione gdzieś na lawecie, czy jest w trasie... itd), ale może mi załatwić numer do kierowcy... podziękowałem... nic tylko szukać dalej
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Super obsługa :>Chochoł pisze:pojechałem.... obszedłem parking przy komisie... autka z ogłoszenia nie znalazłem, dorwałem sprzedawcę, na moje pytanie o samochód stwierdził.... że "auto obecnie jest w Niemczech, ale nie wie co się z nim dzieje (czy jest wiezione gdzieś na lawecie, czy jest w trasie... itd), ale może mi załatwić numer do kierowcy... podziękowałem... nic tylko szukać dalej
to może trzeba jeszcze złapać po drodze kierowcę żeby je oglądnąć na lawecie lub w trasie
a będzie w ogóle wiedział - kiedy przyjedzie
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.