Opel Zafira okazja!!!cosmo!!!salon pl!!!f-ra 23% - Żory
Moderator: Tunio999
Opel Zafira okazja!!!cosmo!!!salon pl!!!f-ra 23% - Żory
Drodzy Zafiromaniacy,
proszę was o pomoc w ocenie poniższej Zośki
1,8 140 KM benzyna
2007r
250,000 km
VIN - czekam na niego nadal, jak tylko dostanę to dopiszę do postu.
Link do aukcji: KLIKNIJ
proszę was o pomoc w ocenie poniższej Zośki
1,8 140 KM benzyna
2007r
250,000 km
VIN - czekam na niego nadal, jak tylko dostanę to dopiszę do postu.
Link do aukcji: KLIKNIJ
Ehhh poproszę o zamknięcie tematu. Po rozmowie ze sprzedającym nie będę dalej zainteresowany tym autem. Sama rozmowa dość dziwna, żadnych konkretów nie udało mi się dowiedzieć,, zasadniczo nic przez telefon się nie dowiem i "muszę koniecznie zobaczyć auto a wtedy na pewno zobaczę, że to istna igła"
W ciemno taki kawał jechać nie będę
PS.
Dzisiaj natomiast byłem obejrzeć inną Zośkę i mam znacznie więcej informacji, ale o tym w drugim poście
W ciemno taki kawał jechać nie będę
PS.
Dzisiaj natomiast byłem obejrzeć inną Zośkę i mam znacznie więcej informacji, ale o tym w drugim poście
- PiotrWie
- Mieszkaniec
- Imię: Piotr
- Auto: Opel Zafira
- Model: Family
- Oznaczenie silnika: A18XEL
Sprowadzone maja jeszcze większy - byłem przez ostatnie dwa tygodnie ma Sardynii, w domku naprzeciw mieszkała para Niemców "na oko" pomiędzy 70 a 80 lat, w sobotę rano Niemiec podjeżdża się pakować Zafirą B na rejestracji berlińskiej ( a ja myślałem ze przyleciał samolotem) pogadałem z nim chwilę powiedział że lubi jeździć, ma dość dużą emeryturę więc stać go na utrzymywanie Zafiry pomimo niewielkich przebiegów - 20 - 25 tyś rocznie - to są dla nich niewielkie. Na pewno jak sprzeda Zafirę to przyjedzie do Polski jako samochód "po dziadku", zgodnie z prawdą, ale z przebiegiem "tylko do kościoła" - 5-6 tyś rocznie. Myślę że każda Zafira poniżej 25000 rocznie jest podejrzana "z definicji"zerofear pisze:No nic, na chwilę obecną i tak muszę się wstrzymać do numeru VIN i wstępnej weryfikacji.
Martwi mnie, że krajowe mają duży przebieg a sprowadzane - no cóż wątpliwy przebieg
PiotrWie