Opel Zafira B 1,8 Benzyna LIFT Nawi 1Ręce *TOP*
Moderator: Tunio999
-
- Debiutant
- Imię: Rafał
- Auto: Opel Zafira B 1.8 Sport
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Opel Zafira B 1,8 Benzyna LIFT Nawi 1Ręce *TOP*
Ostatnio zmieniony 03 gru 2014, 21:33 przez wirus10, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Piasek
- Zafiromaniak
- Model:
Panie kolego, te auta z tym piecem nie stoją dłużej jak 2 tygodnie w ogłoszeniu, nawet teraz, nawet za absurdalne pieniądze. Mój sąsiad ma komis samochodowy - już mi ze 3x mówił że ma chętnych na moje auto i czy nie chcę sprzedać. Kiedyś przy piwku mówił że tego to 5 w tygodniu jest w stanie sprzedać tyle ludzie dzwonią i szukają benzyniaków 1.8
Niedawno z ciekawości wlazłem na otomoto: pierwszy benzyniak pojawił się dopiero na 8 stronie, pierwszy którego bym pojechał obejrzeć na 12tej... a stał za 34tyś zł z 2008r i też przedliftowa buda, jak moja...
Reszta do diesel dieslem popychany.
Zobacz na zdjęcia tego auta z ogłoszenia - kiedy były robione... środek lata.
Tam już go kilkudziesięciu chętnych oglądało i jakoś żaden nie wziął - jak dla mnie tylko sam ten fakt świadczy o tym że to mina jakich wiele na dodatek fatalnie zrobiona bo nawet mina się sprzeda jak frajerzy przyjadą. Tej jakoś nikt do tej pory nie wziął...
Niedawno z ciekawości wlazłem na otomoto: pierwszy benzyniak pojawił się dopiero na 8 stronie, pierwszy którego bym pojechał obejrzeć na 12tej... a stał za 34tyś zł z 2008r i też przedliftowa buda, jak moja...
Reszta do diesel dieslem popychany.
Zobacz na zdjęcia tego auta z ogłoszenia - kiedy były robione... środek lata.
Tam już go kilkudziesięciu chętnych oglądało i jakoś żaden nie wziął - jak dla mnie tylko sam ten fakt świadczy o tym że to mina jakich wiele na dodatek fatalnie zrobiona bo nawet mina się sprzeda jak frajerzy przyjadą. Tej jakoś nikt do tej pory nie wziął...
- norris_85
- Zafiromaniak
- Imię: Łukasz
- Auto: ZA OPC 290KM/428Nm
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
jak masz taką opcję to nawet się nie zastanawiaj, jak chcesz kupić dobrze to niestety nie w PL a bynajmniej nie u 99% naszych handlarzy. Ewentualnie zastanów się nad rozmową z Andrzej2503wirus10 pisze: Coraz bardziej zastanawiam się, czy nie uruchomić rodziny w Niemczech, żeby coś upolowali.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
OK - Archiwumwirus10 pisze:OK ten egzemplarz przechodzi do historii, dziękuję za pomoc
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.