Zafira 1.8 2009 , 1 właściciel, bezwypadkowy, klim aut RADOM
Moderator: Tunio999
Zafira 1.8 2009 , 1 właściciel, bezwypadkowy, klim aut RADOM
Hej,
Poszukiwań ciąg dalszy. Kolejna propozycja samochodu, co sądzicie? Napisałem do gościa sms i maila o vin i zdjecia wnetrza i cisza, jutro spróbuje zadzwonić.
http://otomoto.pl/oferta/opel-zafira-op ... 763216a4f3
Moje pytanie też jest takie bo nie dostałem odpowiedzi, czy ważny jest model tego silnika 1,8 pod gaz czy nie?
Poszukiwań ciąg dalszy. Kolejna propozycja samochodu, co sądzicie? Napisałem do gościa sms i maila o vin i zdjecia wnetrza i cisza, jutro spróbuje zadzwonić.
http://otomoto.pl/oferta/opel-zafira-op ... 763216a4f3
Moje pytanie też jest takie bo nie dostałem odpowiedzi, czy ważny jest model tego silnika 1,8 pod gaz czy nie?
Ostatnio zmieniony 05 paź 2016, 20:46 przez ZoomClub, łącznie zmieniany 1 raz.
- czarekcw
- Zafiromaniak
- Imię: Cezary
- Auto: Opel Zafira B 1.9 CDTI Cosmo Panorama
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Przepraszam że tak się tu wepcham ale mam pytanie- spryskiwacze są wymagane przy xenonie. Ale widać też spryski są przy zwykłych lampach. Czy tak jak w autach koncernu VAG był taki pakiet? Bo w VAG jest tzw "pakiet zimowy" obejmujący spryskiwacze lamp (które nie mają xenonu), podgrzewane fotele, podgrzewane dysze spryskiwaczy przedniej szyby oraz czujnik poziomu płynu do spryskiwaczy.
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
ZoomClub, znajoma okolica handlarz ten nie należy do najuczciwszych w tych stronach. Przez telefon wszystko ładnie pięknie a na miejscu zdziwko i pokretne tłumaczenia odnośnie stanu auta. Oglądałem u gościa już ze 4 auta dla znajomych i za każdym razem wizyta kończyła się "kulturalną" wymianą zdań odnośnie aut oferowanych przez tego pana
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
1.8 125km było w ZA, a w ZB jest 1.8 140km. Nie ma się co zrażać, nawet w Radomiu można kupić dobre auto tylko trzeba wiedzieć gdzie i od kogoZoomClub pisze:Matiradom, co to za wersja silnika 1,8 125 km?
PS. Ehh nigdy nie kupie tego samochodu
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Zgadzam się w 100%, nie zapomnę jak przyjechałem na komis w Radomiu (na przeciwko Pizza Hut) i wyszedł właściciel i od razu mówi, bierzcie ten i nie trzeba sprawdzać, miernik wszystko ok, przeglad sprawdzenie pojazdu i sprzedający ani raz nas nie okłamał, i jeszcze pokazywał które omijać na własnym placuMat86radom pisze:można kupić dobre auto tylko trzeba wiedzieć gdzie i od kogo
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Kałacha miałeś przy sobie ,że tak paplał ...Crazy pisze:sprzedający ani raz nas nie okłamał, i jeszcze pokazywał które omijać na własnym placu
Może miesiąc rozliczeniowy się kończył , a kasy mało na rachunki ... To był Twój szczęśliwy dzień , oby ich jak najwięcej ...Crazy pisze:Grzesiek była to sobota i widać było ze chciał coś na koniec sprzedać
Ostatnio zmieniony 08 paź 2016, 07:33 przez gRZENIU, łącznie zmieniany 1 raz.