Zafira B 1,8
Moderator: Tunio999
- pysiowa
- Debiutant
- Imię: Jarosław
- Auto: Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Witam, chciałem prosić o opinie w temacie zafiry jak na obrazku.
a tutaj link do ogłoszenia:
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-zafi ... 42fe8ee988
Piszcie co myślicie. Z góry dziękuję za uwagi.
A może ktoś zna tego sprzedawcę i może podzielić się opinią o nim? Co jakiś czas pojawiają się u niego Zafiry i pytanie czy to pewne samochody...
a tutaj link do ogłoszenia:
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-zafi ... 42fe8ee988
Piszcie co myślicie. Z góry dziękuję za uwagi.
A może ktoś zna tego sprzedawcę i może podzielić się opinią o nim? Co jakiś czas pojawiają się u niego Zafiry i pytanie czy to pewne samochody...
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Jak posiada jeszcze przegląd niemiecki może być ok, aczkolwiek trzeba dobrze sprawdzić jej bezwypadkowosc.
Śmierć i podatki
Pewne to sa 2 rzeczy:pysiowa pisze:pytanie czy to pewne
Śmierć i podatki
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Jak dla mnie to biedna wersja za sporą kasę. Wszystko co wymienił, ma praktycznie podstawowa wersja. Elektryczne szyby (ale tylko z przodu) itd. No może ten tempomat. Zośki miały aż 8 poduszek? Przednie dwie, w fotelach dwie i kurtyny 2 to mi wychodzi 6. Gdzie jeszcze ewentualnie występowały?
Nigdy nie dostałem odpowiedzi, czy plastiki na kierownicy nie powinny być w jednym kolorze?
Nigdy nie dostałem odpowiedzi, czy plastiki na kierownicy nie powinny być w jednym kolorze?
- paweldm
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Peugeot 308SW
- Model: P308
- Oznaczenie silnika: A20DTH
Zapytaj się sprzedawcy, czy jest możliwość podjechania do serwisu na przegląd przed sprzedażny. Jeśli przegląd autentyczny i nie jest po jakiś dzwonie, to może być auto warte rozważenia. Jak dla mnie, to zauboga wersja.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
- pysiowa
- Debiutant
- Imię: Jarosław
- Auto: Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
A jak sprawdzić przebieg samochodu, który jest sprowadzony z zagranicy?janekW67 pisze:Cena jest adekwatna do rocznika i przebiegu, jeśli jest autentyczny.
Tego najbardziej się obawiam, że podawane w ogłoszeniach przebiegi nie są prawdziwe...
Przeglądając strony niemieckie, samochody w podobnych rocznikach i podobnymi przebiegami są w podobnych cenach. A przecież, trzeba taki samochód przywieźć do Polski, co kosztuje i trzeba jeszcze na tym zarobić....
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
Nie co :> tylko kto - forumowicz który może Ci pomóc w sprawdzeniu historii autapysiowa pisze:Co to KIT GTO??Crazy pisze:Albo u KIT GTO