Zafira B OPC Łomża
Moderator: Tunio999
-
- Mieszkaniec
- Imię: Grzegorz
- Auto: Zafira B
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Zafira B OPC Łomża
Mimo, że moja wolnossąca Zosieńka sprawuje się nienagannie to ciągle kusi mnie opcja zmiany na wersję OPC.
Ostatnio przeglądałem sobie ogłoszenia i tak znów kiełkuje mi myśl żeby sprzedać obecną i zakupić tą, która pojawia się moich myślach.
Wiem, że najlepiej pojechać i zobaczyć, ale może dorzucicie swoje trzy grosze i mnie pchniecie ku temu aby urzeczywistnić moje myśli
Cena mocno powyżej średniej, ale jeśli byłaby warta swojej ceny to nie jest to problemem.
Wpadło mi poniższe ogłoszenie w oko.
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-zafi ... d5fc85dc85
Ostatnio przeglądałem sobie ogłoszenia i tak znów kiełkuje mi myśl żeby sprzedać obecną i zakupić tą, która pojawia się moich myślach.
Wiem, że najlepiej pojechać i zobaczyć, ale może dorzucicie swoje trzy grosze i mnie pchniecie ku temu aby urzeczywistnić moje myśli
Cena mocno powyżej średniej, ale jeśli byłaby warta swojej ceny to nie jest to problemem.
Wpadło mi poniższe ogłoszenie w oko.
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-zafi ... d5fc85dc85
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
Coś jest nie tak z dekoderem albo nr VIN
VIN: W0L0AHM7592123259
Opel Zafira B
5-drzwiowy minivan
Znaczenie nr VIN:
Producent: General Motors
Płyta: Astra H
Model: Zafira B
Nadwozie: 5-drzwiowy minivan
Kod nadwozia: M75
Rok modelowy: 2009
Fabryka: Bochum, Niemcy
Numer seryjny: 123259
Info z drugiego dekodera :
Sprawdzanie bazy B.
Sprawdzanie bazy D.
Błąd: Podany numer VIN jest nieprawidłowy!
-
- Mieszkaniec
Sprawdziłem historię auta i w czwartek jadę obejrzeć. Niestety nie mam nikogo kumatego więc po prostu wybrałem z tej miejscowości najlepiej oceniany warsztat samochodowy i umówiłem się na weryfikację auta przed zakupem.
-
- Mieszkaniec
Zakończę swój monolog tym, że auto miało dosyć mocno gruchniete tylną, lewą stronę.
Miernik wskazywał przy nadkolu ponad 1300um. W niektórych miejscach nawet nie wchodziło w skalę. Im wyżej nadkola tym mniej, aczkolwiek w granicy 300-500um. Malowana także maska. Więcej nie sprawdzałem gdyż kwestie lakierniczo-szpachlowe zdyskwalifikowały w mojej ocenie auto.
Można zamknąć.
Miernik wskazywał przy nadkolu ponad 1300um. W niektórych miejscach nawet nie wchodziło w skalę. Im wyżej nadkola tym mniej, aczkolwiek w granicy 300-500um. Malowana także maska. Więcej nie sprawdzałem gdyż kwestie lakierniczo-szpachlowe zdyskwalifikowały w mojej ocenie auto.
Można zamknąć.