Ford Mondeo Gwarancja*1.8benzyna*125PS*Klimatyzacja*SalonPL

Moderator: Tunio999

Wiadomość
Autor
KubaSylwia

Ford Mondeo Gwarancja*1.8benzyna*125PS*Klimatyzacja*SalonPL

#1 Post autor: KubaSylwia »

Witam . Co sądzicie o tym FORDZIE . Czy te auto warte tej ceny ? Miał ktos stycznosc z fordem ? Jak korozja ?

Obrazek

http://otomoto.pl/oferta/ford-mondeo-gw ... ntact-form
Ostatnio zmieniony 25 paź 2015, 20:12 przez KubaSylwia, łącznie zmieniany 2 razy.

Skasowany użytkownik 16406

#2 Post autor: Skasowany użytkownik 16406 »

Miałem mondeo 2,0 benz + gaz 2002 rok ghia kombi automat zanim kupiłem Zafirę powiem ci tak będzie na pewno rdzewiał będzie palił sporo przed nim tez miałem mondeo 1997rok czyli mkII to był lepszy model i to mówi wielu właścicieli mondeo samochód bardzo ładny lecz nie pozbawiony wad przynajmniej ja tak miałem ale jak czytałem na forach wielu pisało że mkIII są kiepskie mi tak jak pisałem trochę rdzewiał palił jak smok w ostatnim czasie zanim go sprzedałem 19l gazu i byłem u kilku gazowników kilku mechaników każdy rozkładał ręce wszystko było poustawiane dobrze a tak palił wymieniałem w nim dwa silniki niestety gaz je zabił ten silnik nienawidzi gazu poza tym zawiedzenie ciągle coś pada a szkoda bo jeździ się nim bardzo dobrze

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#3 Post autor: Bodek »

Archiwum
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

Zablokowany

Wróć do „Archiwum ogłoszeń - pozostałe auta”