[A] - qla - 1.8 Elegance - 125 KM - 2004
[A] - qla - 1.8 Elegance - 125 KM - 2004
Zafirę posiadam od wczoraj
Moim pierwszym samochodem była Astra, jakiś sentyment pozostał. Jeszcze brałem pod uwagę Scenica, ale nie było takiej wersji jaką bym chciał, więc padło na Zafirę.
Świetnie się w niej czuję, relaksuje mnie, pierwszy raz taki stan ducha w samochodzie mam. Podoba mi się to i to bardzo
Samochód jest krajowy, najpierw woził prezesów w firmie, rok temu odkupił go od firmy pracownik, a teraz kupiłem go ja. Przebieg 190kkm wydaje się realny
Za tydzień będzie robiony rozrząd plus płyny i kontrolka, która mi się zapaliła, ale auto jeździ normalnie, więc to kosmetyka;)
Jak na razie tylko jedno zdjęcie z ogłoszenia, jak znajdę czas to porobię lepsze:)( a o czas trudno bo mam małe dziecko
Wyposażenie:
- Klimatyzacja - sprawna 100%
- Komputer pokładowy
- Aluminiowe felgi - Opel
- Pełna elektryka
- 10X poduszka powietrzna
- Światła przeciwmgielne
- Skórzana kierownica
- Pełna regulacja kierownicy
- Radio + zmieniarka CD
- Zestaw głośnomówiący - wyciszanie radia podczas połączenia
i inne duperele
Moim pierwszym samochodem była Astra, jakiś sentyment pozostał. Jeszcze brałem pod uwagę Scenica, ale nie było takiej wersji jaką bym chciał, więc padło na Zafirę.
Świetnie się w niej czuję, relaksuje mnie, pierwszy raz taki stan ducha w samochodzie mam. Podoba mi się to i to bardzo
Samochód jest krajowy, najpierw woził prezesów w firmie, rok temu odkupił go od firmy pracownik, a teraz kupiłem go ja. Przebieg 190kkm wydaje się realny
Za tydzień będzie robiony rozrząd plus płyny i kontrolka, która mi się zapaliła, ale auto jeździ normalnie, więc to kosmetyka;)
Jak na razie tylko jedno zdjęcie z ogłoszenia, jak znajdę czas to porobię lepsze:)( a o czas trudno bo mam małe dziecko
Wyposażenie:
- Klimatyzacja - sprawna 100%
- Komputer pokładowy
- Aluminiowe felgi - Opel
- Pełna elektryka
- 10X poduszka powietrzna
- Światła przeciwmgielne
- Skórzana kierownica
- Pełna regulacja kierownicy
- Radio + zmieniarka CD
- Zestaw głośnomówiący - wyciszanie radia podczas połączenia
i inne duperele
Ostatnio zmieniony 10 cze 2013, 18:30 przez qla, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Wygląda na zadbane
Mój ulubiony lakier plus listwy w kolorze nadwozia i ładne aluski -
Gratuluje zakupu i czekamy na resztę fotek i jakiś opis wyposażenia (nie koniecznie cały rozkodowany VIN ';) )
Mój ulubiony lakier plus listwy w kolorze nadwozia i ładne aluski -
Gratuluje zakupu i czekamy na resztę fotek i jakiś opis wyposażenia (nie koniecznie cały rozkodowany VIN ';) )
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Ładna,prawie taka jak moja,ale kolorek masz ładniejszy
Zgadza się, kolor to Lichtsilber Jak to stwierdziłem, taki chmurzasty
Generalnie autko jest zadbane, aczkolwiek pewne minusy na nadwoziu są, tu rysa, tam wgniotka, ale tragedii nie ma. Najgorsza jest maska, poobijany lakier od kamieni;/ Ale jakoś się to wyprostuje
Jak na razie to mi się zpaliła lampka z "silnikiem" czy co to jest, ale auto jeździ normalnie i skrzypi mi skrzynia(znaczy jak zmieniam bieg, to tak jakby nie było smaru w mechanizmie przełączania (nie sama skrzynia) i chyba opór jest zbyt duży, ale to mechanik za dwa tygodnie zobaczy
Uzupełniłem trochę opis
Generalnie autko jest zadbane, aczkolwiek pewne minusy na nadwoziu są, tu rysa, tam wgniotka, ale tragedii nie ma. Najgorsza jest maska, poobijany lakier od kamieni;/ Ale jakoś się to wyprostuje
Jak na razie to mi się zpaliła lampka z "silnikiem" czy co to jest, ale auto jeździ normalnie i skrzypi mi skrzynia(znaczy jak zmieniam bieg, to tak jakby nie było smaru w mechanizmie przełączania (nie sama skrzynia) i chyba opór jest zbyt duży, ale to mechanik za dwa tygodnie zobaczy
Uzupełniłem trochę opis
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
łe hehe tak mi się wkleiło jakośBodek pisze: Gratuluje zakupu i czekamy na resztę fotek i jakiś opis wyposażenia (nie koniecznie cały rozkodowany VIN ';) )
a ja ze swojej strony też gratuluję zakupu i życzę bezawaryjności!!
pozdrawiam, marcin
- Zafiromaniak
- Mieszkaniec
- Model: