PhotoScapezUla pisze:W jakim programie robiłeś?
[A] - jozek - 2,0 DTL Comfort, 82 KM, 2000
Nooo ja zakochałam sie w Zafirce pierw jak koleżanka mnie nią przewiozła, potem jak kierownik sobie kupił...... a potem jak kierownika Zosią śmigałam do Kielc i z powrotem, do Wawy i z powrotem..... a potem jak udzielono i pożyczki na jej zakup i jak popisałam umowę - normalnie w głowie mi jakaś klepka się dokleiła. Po Grypie - dostałam ją dzień po zakupie auta - a w zasadzie jak tylko mogłam już siedzieć - zamówiłam organizer do niej. Potem posadziłam misia, maskotkę, przykładem mojej kumpelki by pilnował Zosienki. Normalnie szurnięta się zrobiłam. A żebym jeszcze umiała sobie sama wiele więcej rzeczy zrobić przy Zuni..... to bym siedziała każdą wolną chwilę a nie tylko myła, odkurzała i jak dziś do znajomego mechanika
Zaraz dostanę po pazurach za zaśmiecanie Jozka wątku
Zaraz dostanę po pazurach za zaśmiecanie Jozka wątku
- jozek
- Mieszkaniec
- Model:
- Kontakt:
Oto nowe zdjęcia i moje zmiany
Nowe felgi 17"
przód 215/45
tył 215/50
dodatkowo nowy tłumik końcowy oraz podświetlenie LED zegarów (sorki za foto ale mam słaby aparat albo nie umiem )
miała być również wymiana cyferblatu z czarnego na biały ale brakło mi cierpliwości
wymienione sprężyny tył na lekko wyższe bo na oryginalnych delikatnie na nierównościach się cosik obcierało
a tu mała metamorfoza kolegi JARO:
ktoś się domyśla o co mi chodzi
najbardziej zabawna i ciekawa wypowiedź będzie nagrodzona
taki mały konkursik
a co
Nowe felgi 17"
przód 215/45
tył 215/50
dodatkowo nowy tłumik końcowy oraz podświetlenie LED zegarów (sorki za foto ale mam słaby aparat albo nie umiem )
miała być również wymiana cyferblatu z czarnego na biały ale brakło mi cierpliwości
wymienione sprężyny tył na lekko wyższe bo na oryginalnych delikatnie na nierównościach się cosik obcierało
a tu mała metamorfoza kolegi JARO:
ktoś się domyśla o co mi chodzi
najbardziej zabawna i ciekawa wypowiedź będzie nagrodzona
taki mały konkursik
a co
Ostatnio zmieniony 06 mar 2014, 18:32 przez jozek, łącznie zmieniany 1 raz.