[A] - ciny1 - 1.8 16v Steinmetz 136KM 2000r
-
- Świeżak
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira OPC Line
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
Zafira nie jest przypadkiem z Zambrowa ?? Widziana kiedyś w okolicach Stawisk na stacji. Nawet gaz tankowałem, jeśli to ta. Pakiet na żywo robi wrażenie, a kolor rzadko spotykany. Ja bym sobie kark skręcił oglądając się za siebie.
Jeszcze jedno pytanko? W zafirce jest krótka czy długa skrzynia. Szukam podobnej, tj. nietypowej, może z tym pakietem, może pakietem OPC, najlepiej z silnikiem 1,8, ale nie mogę tych skrzyń przeboleć. Kolega ma 1,8 i przy 120 km/h jest 4000 obr. Porażka
Jeszcze jedno pytanko? W zafirce jest krótka czy długa skrzynia. Szukam podobnej, tj. nietypowej, może z tym pakietem, może pakietem OPC, najlepiej z silnikiem 1,8, ale nie mogę tych skrzyń przeboleć. Kolega ma 1,8 i przy 120 km/h jest 4000 obr. Porażka
TYLKO OPC... LINE
''Zafirki miały niestety krótkie skrzynie biegów ,jeśli chodzi o benzyny 1.6 i 1.8. Skrzynie to CR -ki z przełożeniem głównym 4.19. Co prawda były też dłucie WR - ki ale to rzadkość - niestety. troche wqrwia taka krótka skrzynia na trasie... Ja mam niestety tę pierwszą a nie potrzebuję tak "sportowego" charakteru.'' A Zośka ta sama pozdrawiam Stawiski
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
co to za gadżet że 20KM się wzięło.hamowałeś auto???że ma 136KMciny1 pisze:. Standardowo 116KM Steinmetz dodał 20 KM =136KM
gadżet naklejkaryba1 pisze:co to za gadżet że 20KM się wzięło.hamowałeś auto???że ma 136KMciny1 pisze:. Standardowo 116KM Steinmetz dodał 20 KM =136KM