[A] - dariuszpigu - 2,0 DTI Elegance, 101 KM. 2002
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
- dariuszpigu
- Debiutant
- Imię: Dariusz
- Auto: Opel Zafira A 1.8
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
- dariuszpigu
- Debiutant
GOTI pisze:Ciekawa propozycja - jak dla mnie wielce
A jak to wygląda z zewnątrz, siatka rzuca się z oczu?
Siatka jest bardzo drobna i tylko z bliska ją widać. Z dalsza wygląda jak przyciemnione szyby. Moim zdaniem duży plus tego rozwiązania to to że można opuścić szybę a siatka zostaje na swoim miejscu i nadal daje cień.
- dariuszpigu
- Debiutant
Witam dzisiaj wymieniłem amorki z tyłu na monroe koszt 280 zeta za komplet + 40 robocizna. Wymieniłem też drążek kierowniczy. Ale mam jeszcze jeden problem otóż przy skręcie w lewo podczas jazdy coś trzeszczy przy prawym przednim kole jest to odgłos jak by trzeszczący plastik. Mechanik na razie nic nie znalazł. Nie wiem co by to mogło być.
ładna Zafirka - kolejna zieleń oceaniczna
A co do trzeszczenia - po zrobieniu rozrządu na śpiących policjantach i wybitnych garbach - zwlaszcza powoli - trzeszczy po prawej i u mnie. I wydaje mi sie że to niedokręcenie osłonki / nadkola ale na zrazie nic nie doszperałem - znaczy wyglada ok.Ale różnica chyba jest bo dokładnie oglądaliśmy i słuchaliśmy przy zakupie.
Powodzonka
A co do trzeszczenia - po zrobieniu rozrządu na śpiących policjantach i wybitnych garbach - zwlaszcza powoli - trzeszczy po prawej i u mnie. I wydaje mi sie że to niedokręcenie osłonki / nadkola ale na zrazie nic nie doszperałem - znaczy wyglada ok.Ale różnica chyba jest bo dokładnie oglądaliśmy i słuchaliśmy przy zakupie.
Powodzonka
- dariuszpigu
- Debiutant