[A] - RyVar72 - 1,8 16V Sport, 125 KM, 2004
[A] - RyVar72 - 1,8 16V Sport, 125 KM, 2004
Witajcie. Pochwale się moją Zafirką.
Jestem szczęśliwym posiadaczem mojej pierwszej Zafirki. Przyciągnąłem ją z Francji, samochód ma niewielki przebieg, atrakcyjny wygląd i bogate wyposażenie. Po Nr VIN dowiedziałem się (z pomocą kolegi z forum, dziękuję MieHor ) że to wersja 1.8 125KM SPORT i jeszcze zanim ją kupiłem jakie dokładnie ma wyposażenie.
Postaram się tu częściej zaglądał jak tylko moja mała córcia mi pozwoli I może dzięki forumowiczom dowiem się więcej o moim nowym nabytki i mam nadzieję że samochodzik długo mi i mojej rodzince posłuży.
A poniżej zamieszczam na szybko zrobione zdjęcia.
Pozdrowionka
Rysiek
Jestem szczęśliwym posiadaczem mojej pierwszej Zafirki. Przyciągnąłem ją z Francji, samochód ma niewielki przebieg, atrakcyjny wygląd i bogate wyposażenie. Po Nr VIN dowiedziałem się (z pomocą kolegi z forum, dziękuję MieHor ) że to wersja 1.8 125KM SPORT i jeszcze zanim ją kupiłem jakie dokładnie ma wyposażenie.
Postaram się tu częściej zaglądał jak tylko moja mała córcia mi pozwoli I może dzięki forumowiczom dowiem się więcej o moim nowym nabytki i mam nadzieję że samochodzik długo mi i mojej rodzince posłuży.
A poniżej zamieszczam na szybko zrobione zdjęcia.
Pozdrowionka
Rysiek
Ostatnio zmieniony 28 paź 2010, 17:47 przez RyVar72, łącznie zmieniany 1 raz.
Przebieg mały bo była bita i troche stała na placu we Francji. Zostały mi jeszcze małe poprawki, dlatego właśnie listwy nie ma pod reflektorem. Jak tylko popoprawiam wszystko zrobię konkretną sesje fotograficzną, a teraz takie zdjęcia na szybko.
Robiony był zderzak z przodu (miałem problemy bo ciężko taki kupić i musiałem kleić) i klapa razem ze zderzakiem z tyłu.
Silnik 1,8 16V 125 KM, skrzynia biegów manualna, sportowa, z wyposażenia mam pełną elektrykę przód i tył razem z lusterkami, klimatronik, podłokietnik, łącznie chyba 6 poduszek z kurtynami, tempomat, halogeny, radio ze sterowaniem w kierownicy, chromowane akcenty w środku (klamki, dźwignia hamulca r.) białe tarcze zegarów, skórzana kierownica, komputer pokładowy, sportowe zawieszenie, kola na felgach alu 17 cali ... tak z pamięci chyba ważniejsze rzeczy.
W porównaniu do mojego poprzedniego samochodu to w zasadzie nie ma porównania, tam ledwie klima i elektryczne szyby z przodu były
Mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawowała.
Robiony był zderzak z przodu (miałem problemy bo ciężko taki kupić i musiałem kleić) i klapa razem ze zderzakiem z tyłu.
Silnik 1,8 16V 125 KM, skrzynia biegów manualna, sportowa, z wyposażenia mam pełną elektrykę przód i tył razem z lusterkami, klimatronik, podłokietnik, łącznie chyba 6 poduszek z kurtynami, tempomat, halogeny, radio ze sterowaniem w kierownicy, chromowane akcenty w środku (klamki, dźwignia hamulca r.) białe tarcze zegarów, skórzana kierownica, komputer pokładowy, sportowe zawieszenie, kola na felgach alu 17 cali ... tak z pamięci chyba ważniejsze rzeczy.
W porównaniu do mojego poprzedniego samochodu to w zasadzie nie ma porównania, tam ledwie klima i elektryczne szyby z przodu były
Mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawowała.
Dzięki wszystkim za życzenia oby jak najdłużej i bezawaryjnie służyła, właśnie dzisiaj dopełniłem rejestracji i w serwisie zdobyłem kod do radia (bo niestety jak to często bywa nie dostałem go z samochodem a radio - CDR500 "standardowymi" metodami nie dało się uruchomić) i je uruchomiłem i powiem Wam że gra całkiem ładniutko, głośników tam jest kilka i myślałem że jak na fabryczne będzie grało słabiej, no chyba, że to moje poprzednie tak kiepsko grało
Jak tylko znajdę chwilkę zaraz zrobię kilka zdjęć wnętrza.
Pozdrowionka.
Jak tylko znajdę chwilkę zaraz zrobię kilka zdjęć wnętrza.
Pozdrowionka.