[A] - Radzio - 2.0 DTI Elegance, 101 KM, 2001
[A] - Radzio - 2.0 DTI Elegance, 101 KM, 2001
Zosia jaka jest, każdy wie. Kilka słów o mojej. Samochodzik w rodzinie od lat 3, w moich od roku także można powiedzieć ,że z pewnych rąk. Miała iść na handel, ale postanowiłem ,że jednak zostaje
Silnik: Nie powala osiągami ale z wyprzedzaniem nie ma problemów, za to przy normalnej jeździe (moim zdaniem) ekonomiczny.
Wyposażenie:
-Klimatyzacja
-ABS
-Elektryczne Szyby x 4
-Elektryczne Lusterka
-Poduszka Powietrzna x 4
* oczywiście wspomaganie, centrala itd.
Plany: Jak na razie full OEM (Original Equipment Manufacturer). Na lato planuje wstawić 16' 205/55, przyciemnić szyby, tylne lampy z białym kierunkiem i ewentualnie lekko zglebić (2-3 cm)
Co o niej sądzicie ?
Silnik: Nie powala osiągami ale z wyprzedzaniem nie ma problemów, za to przy normalnej jeździe (moim zdaniem) ekonomiczny.
Wyposażenie:
-Klimatyzacja
-ABS
-Elektryczne Szyby x 4
-Elektryczne Lusterka
-Poduszka Powietrzna x 4
* oczywiście wspomaganie, centrala itd.
Plany: Jak na razie full OEM (Original Equipment Manufacturer). Na lato planuje wstawić 16' 205/55, przyciemnić szyby, tylne lampy z białym kierunkiem i ewentualnie lekko zglebić (2-3 cm)
Co o niej sądzicie ?
Ostatnio zmieniony 28 paź 2010, 13:36 przez ..Radzio, łącznie zmieniany 2 razy.
Fajna. Kolorek jak u mnie i kolor foteli też
Pytanko: Sprzedajesz ją bo widzę karteczkę na szybie.
Pytanko: Sprzedajesz ją bo widzę karteczkę na szybie.
Tatowóz ...
powiem tak:
ja też jednego takiego "od taty" mam (nie Zafi) i ... kurczę co by nie mówić, suuuuuuper zadowolony jestem!!
Wiadomo: tata dba by rodzinka bezproblemowo pomykała i to w przyszłości oznacza "wdzięczność" autka, jakie by nie było.
Więc szanuj Zosię, dbaj o regularne sprawy eksploatacyjne a zobaczysz że ona bardzo Ci się odwdzięczy.
Pozdrawiam
Radek (też już tato )
powiem tak:
ja też jednego takiego "od taty" mam (nie Zafi) i ... kurczę co by nie mówić, suuuuuuper zadowolony jestem!!
Wiadomo: tata dba by rodzinka bezproblemowo pomykała i to w przyszłości oznacza "wdzięczność" autka, jakie by nie było.
Więc szanuj Zosię, dbaj o regularne sprawy eksploatacyjne a zobaczysz że ona bardzo Ci się odwdzięczy.
Pozdrawiam
Radek (też już tato )
Kasy niestety nie zarabiam (trochę w wakacje, jeszcze zostało ), ale tata zawsze groszem sypnie. Niedawno założone dwie nowe opony Dębica z przodu, tył: jedno sezonowe Dębica 195/65/15. Amortyzatory OK, sprężyny wymieniane 4 miesiące temu. Za 3 tyś wymiana oleju. W każdą niedziele przegląd garażowy: ciśnienie, poziom oleju, płyn do spryskiwaczy Samochód zadbany, ja staram się również o niego dbać