[A] - dzarko - 1,6 16V Comfort, 101 KM, 2001
Nie mam pojęcia, to moja pierwsza, ale u mnie by się nie zmieściła.
--scalone--
Dzisiaj zakupiłem VDO CDR 500 w miejsce CAR 300. Ale jestem zadowolony!!!
Jak już robię update, to niedawno założyłem listewki chromowane na dolny grill:
--scalone--
Dzisiaj zakupiłem VDO CDR 500 w miejsce CAR 300. Ale jestem zadowolony!!!
Jak już robię update, to niedawno założyłem listewki chromowane na dolny grill:
Ostatnio zmieniony 10 paź 2010, 19:39 przez dzarko, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajna Zafira
Powiem szczerze że forum to przeglądam już od pół roku i już kiedyś mi się rzuciła w oczy twoja Zafirka na tym forum, ale po przeczytaniu "Błękitna Zocha z Białołęki" stwierdziłem że pewno i tak mieszkasz na jakimś Tarchominie.
Ale jak dziś przyjrzałem się bliżej zdjęciom to jednak nie jesteś z Tarchomina .
Pozdrowienia od sąsiada który mieszka po drugiej stronie ulicy
Aż dziw bierze że jeszcze ani razu nie rzuciła mi się w oczy twoja Zosia (A mieszkam na Głębockiej już prawie 4 lata ).
Powiem szczerze że forum to przeglądam już od pół roku i już kiedyś mi się rzuciła w oczy twoja Zafirka na tym forum, ale po przeczytaniu "Błękitna Zocha z Białołęki" stwierdziłem że pewno i tak mieszkasz na jakimś Tarchominie.
Ale jak dziś przyjrzałem się bliżej zdjęciom to jednak nie jesteś z Tarchomina .
Aż dziw bierze że jeszcze ani razu nie rzuciła mi się w oczy twoja Zosia (A mieszkam na Głębockiej już prawie 4 lata ).
Na Brzezinach czy Derbach?piowit pisze: Ale jak dziś przyjrzałem się bliżej zdjęciom to jednak nie jesteś z Tarchomina .
No to faktycznie baaardzo blisko ;-)piowit pisze:Jak dobrze wnioskuje z twoich zdjęć to mieszkasz na Lewandowie, prawda?
Jeśli tak to na 100% kojarzysz 2 stare bloki po drugiej stronie Głębockiej (te kwadratowe, pomarańczowe ). No to ja mieszkam w jednym z nich
Zosia po pierwszym woskowaniu w tym roku i w nowych kołpaczkach:
LINK