[A] - el_guapo - 2.0 DTI Elegance, 101 KM, 2003
A dziękuję, dziękujęMaciak pisze:Piękniusio się prezentuje zafira na tych felgach, tak sportowo .
Co zwykły polar może zrobić ze zdjęciaFlakun pisze:Z zośki się niezły fighter zrobił - gratuluję i faktycznie pierwsza fota czadowa
Wiesz, uprawiam raczej kruzing niż stritfajting więc jeszcze nie sprawdzałem.lisek pisze:no bardzo ladnie sie prezentuje na tych felgach. odczules jakies roznice w przyspieszaniu?
Jako że moje znaczki na listwach powoli zaczęły ulegać biodegradacji - jak to ma miejsce na tym zdjęciu:
Postanowiłem dać zarobić imć Adamowi Oplowi w stopniu Generala Motorsa i zakupić odpowiedni znaczek o czym możecie przeczytać TU
Niestety zaproponowane ceny były nie do przyjęcia zatem "zorganizowałem" coś takiego - polerowana stal kwasowa z wydrążonym napisem
Postanowiłem dać zarobić imć Adamowi Oplowi w stopniu Generala Motorsa i zakupić odpowiedni znaczek o czym możecie przeczytać TU
Niestety zaproponowane ceny były nie do przyjęcia zatem "zorganizowałem" coś takiego - polerowana stal kwasowa z wydrążonym napisem