[A] - klek22 - zafira 2.2 dti 2002

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
miodzik
Zafiromaniak
Imię: Marcin
Auto: Zafira
Model: A
Oznaczenie silnika: Y20DTH

#106 Post autor: miodzik »

Grzesiek najważniejsze, że się Tobie podoba. Super, że przejawiasz jakąś inicjatywę. W którą stronę to idzie to jest mniej ważne. O gustach się nie dyskutuje.
janekW67 pisze:Jeden lubi czekoladę,a drugi,jak mu nogi śmierdzą :lol: ! o gustach się nie dyskutuje. Tobie się podoba,i to jest :ok: !
ojciec polak pisze:Popieram w całej rozciągłości
Tak samo i ja :piwo:
moja Zafira
Obrazek
Bogu na chwałę, ludziom na pożytek

Piotr0506

#107 Post autor: Piotr0506 »

Hmmm Autko Bardzo odważny Design :lol:
Każdy lubi to co Ma :):)

klek22

#108 Post autor: klek22 »

:mrgreen:

Obrazek

Awatar użytkownika
chabretti
Zafiromaniak
Imię: Krzysztof
Auto: Volvo
Model: V70
Oznaczenie silnika: D5244T5
Kontakt:

#109 Post autor: chabretti »

A co to tam siedzi na grilu :?:

Awatar użytkownika
ojciec polak
Zafiromaniak
Imię: Paweł
Auto: Ford
Model: SMAX
Oznaczenie silnika: Durat2.0L

#110 Post autor: ojciec polak »

Chyba Kolega Głoda zamontował... :lol:

bolo77

#111 Post autor: bolo77 »

Apeluję ja, apeluje całe forum, apeluje cała Polska....Grzesiek opamiętaj się!!! I weź się chłopie do roboty żeby było więcej niż to 1900 zł, bo widzę że czas i pieniądze na głupoty to masz...

pozdro

marcinFKP

#112 Post autor: marcinFKP »

Bolo77 jestem Twoim przyjacielem

Awatar użytkownika
Czesław
Zafiromaniak
Imię: Czesław
Auto: Meriva B 1,4 120 KM
Model: B
Oznaczenie silnika: Nel

#113 Post autor: Czesław »

Zafirka może nie jest idealna ale ważne że się tobie podoba , za moją nikt się nie oglądnie za twoją na pewno tak . ;)
czesiek_ze

klek22

#114 Post autor: klek22 »

apelujcie wszyscy ile chcecie ja mam poczucie chumoru i fantazję jeśli ktoś jej nie ma to nie wie jakie jest moje przesłanie (bolo77 do ciebie to zwłaszcza) mam zosie jest wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju czy ktoś z was był by na tyle odważny by zrobić coś poważnego ze swoim autem?Sądze że pewnie nie wszyscy lecą w wersję opc (bez obrazy dla użytkowników tej wersji) i wydają 400 zł na zderzak a wystarczyło by dołożyć pare złotych żeby mieć wersję opc więc nie mówcie mi że moja zosia zle wygląda bo to się nazywa tuning wiejski czy nie to tylko i wyłącznie moja sprawa ale to zawsze coś innego niż wasze standardowe zafirki moja mi się podoba i kropka a jak z nią skończę jeśli nie sprzedam to wszyscy będziecie się dziwić i żałować za własne słowa wypisane na forum bo tylko jedna taka będzie w polsce (powoli do celu metodą prub i błędów zawsze do celu) :mrgreen:

Awatar użytkownika
janekW67
Zafiromaniak
Imię: Janek
Auto: Opel Zafira B 1.8 Njoy
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z18XER

#115 Post autor: janekW67 »

:brawo: Tak trzymaj! :ok:
Oczywiście!

bolo77

#116 Post autor: bolo77 »

Ehhh...koledzy i koleżanki, może kilka porad dla Grześka w zakresie modernizacji auta, tak żeby to miało "ręce i nogi", bo jak Grzegorz skończy z tym autem...to już będzie amen.

marcinFKP

#117 Post autor: marcinFKP »

Dla mnie chodzi też o to ze w jakiś sposób identyfikujemy się przez ten klub. A to auto wygląda jakbyś go oddał dzieciom do zabawy. I wątpię żeby ktokolwiek trzeźwo myślący powiedział ze mu się podoba. Pisze to nie żeby cisnąc ale żeby doradzić jako kolega z klubu. Ciężko mi zrozumieć ten kierunek Grzegorz.

Awatar użytkownika
lawless
Zafiromaniak
Imię: Adam
Auto: Opel Zafira
Model: B
Oznaczenie silnika: Z1.8XER

#118 Post autor: lawless »

Jak dla mnie niech Grzegorz robi co chce ze swoją Zośką czy nam się podoba czy nie ja bym modyfikacji takich nie przeprowadzał ...lecz jak on chce to niech sobie robi co chce
i tyle w temacie nie będę krytykował ani popierał jego sprawa :>

Może nie załamujmy chłopaka lecz mu pomóc może trzeba czyli nakierować na właściwe tory
:>
Myśl samodzielnie!

Awatar użytkownika
Luko
Mieszkaniec
Imię: Łukasz
Auto: Opel Zafira B 1.8
Oznaczenie silnika: Z18XER

#119 Post autor: Luko »

Gust jest jak ch.j, każdy ma swój.
Ja już swoje zdanie na temat kierunku w jakim Grzegorz zmierza powiedziałem i na siłę go nawracał nie będę, jego auto, jego sprawa.
Tylko jedna rzecz mnie razi:
klek22 pisze:... chumoru, ...polsce, ...prub.
Grzesiek, słyszałeś o czymś takim jak autokorekta? Ja rozumiem że mogłeś swoją wypowiedź pisać "na szybko", pod wpływem emocji, no ale używanie przecinków i polskich znaków nie boli. W razie czego jest przycisk do edycji swojej wypowiedzi.
Pozdrawiam :piwo:
Moja Zafira

Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...

Awatar użytkownika
Robert LTM
Zafiromaniak
Imię: Robert
Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
Oznaczenie silnika: Z19DTH

#120 Post autor: Robert LTM »

oj tam oj tam... się czepiacie nie podoba się to nic nie pisać podoba jak kto uważa a nie wypisywać coś pod czyimś adresem to jest jego indywidualna sprawa jak i każdego i panowie dość głupich niepotrzebnych uwag... :zolta:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira A”