SD72 - 1.8 Z18XE ,125KM, 2000 automat
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Sylwek rewelacja, co jeszcze brakuje Ci z wyposażenia opcjonalnego Opla ?
Ps. Słyszałem o fabrycznym bagażniku na dach, nie wiem czy włożyć to między legendy, czy ziarno prawdy w tym było ?
Ps. Słyszałem o fabrycznym bagażniku na dach, nie wiem czy włożyć to między legendy, czy ziarno prawdy w tym było ?
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
- SD72
- Zafiromaniak
- Imię: Sylwek
- Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
Kupilem tu http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 1439.l2649pablo2374 pisze:Sylwek co to za bacik i jak Ci zbiera?
U mnie w Fr. odbiera
http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 1439.l2649yanek pisze:Co to za kamerka
- GOTI
- Zafiromaniak
- Imię: Sebastian
- Auto: Insignia
- Oznaczenie silnika: A18XER
Podpinam sie do opinii o kamerce, ponieważ też czegoś szukam
Interesuje mnie głównie ten tryb HD - jak to wychodzi w praktyce i ile ważą filmiki
Jak za taką cene to nie oczekuje rewelacji, ale wstrzymam sie i poczekam na relacje
Zastanawia mnie jedna sprawa tj. Recording Time - Two/five/fifteen minutes czyt. Czas nagrywania - 2/5/15 minut.. :>
Interesuje mnie głównie ten tryb HD - jak to wychodzi w praktyce i ile ważą filmiki
Jak za taką cene to nie oczekuje rewelacji, ale wstrzymam sie i poczekam na relacje
Zastanawia mnie jedna sprawa tj. Recording Time - Two/five/fifteen minutes czyt. Czas nagrywania - 2/5/15 minut.. :>
- GOTI
- Zafiromaniak
- Imię: Sebastian
- Auto: Insignia
- Oznaczenie silnika: A18XER
Czyli cena idealna, bo z tego co sprawdzałem to za ok. 10 funtów można zakupić takie cackobazyliszek72 pisze: Powiem jednym zdaniem NIE KUPOWAC
HD mozna zapomniec
Zmieniasz rozdzielczosc w ustawieniach a jakosc bez zmian i w instrukcji jest gniazdo a w tym plastiku tylko zaslepka :>
Odradzam
Dzięki Sylwek za opinie
Szukam dalej