Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To ja Tobie odpowiem,chociażby po to,że mam komfort podczas wyprzedzania-zawsze zdążę
w sumie masz rację
znalazłem fotki, spalania 7,7 l
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Muszę jeszcze sprawdzić czy w nocy świecą poprawnie i nikogo nie oślepiają ...
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Seba masz soczewki?bo nie widzę na tych fotkach? Miałem HiDy w Calibrze tam są soczewki i świeciło to pięknie, było odcięcie światła i nikogo nie razilo. Wtedy dopiero ujrzałem drogę problem może się pojawić przy kontroli, ja tak miałem i zdziwiłem się jak wiedział jakie powinny być oznaczenia na lampie
po wymianie lamp są teraz soczewki i zamiast żarówek H7 są H1.
HIDy oczywiście pod H1.
A co do kontroli to jak się uprze, to dopie swego ... ale ratunkiem jest szybki demontaż i włożenie żarówek H1 w swoje miejsca.
Całość zmian 3 minuty
Nie to nie odpowiada mi takie coś nie lubię HIDów w większości przypadków ślepi jak cholera, a przeważnie gdy pada deszcz w nocy Efekt ładny , ale do mnie to nie przemawia
Maćku pisze:Nie to nie odpowiada mi takie coś nie lubię HIDów w większości przypadków ślepi jak cholera, a przeważnie gdy pada deszcz w nocy Efekt ładny , ale do mnie to nie przemawia
zgadzam się i dlatego napisałem "Muszę jeszcze sprawdzić czy w nocy świecą poprawnie i nikogo nie oślepiają ... "
mam je do testu
Kolejne conieco w aucie. Wymieniłem pomarańczowe żarówki kierunkowskazów na jakieś takieś lustrzane co świecą w odpowiednim kolorze
było tak
a jest tak
co do świecenia to chyba nie ma różnicy ... ale mała rzecz, i cieszy ...
po prawie pól roku leżakowania wreszcie mam spojler ...
trochę długo to trwało bo zimno, bo czasu Szwagier nie ma itp. W końcu się wkurzyłem i zaniosłem do fachowca lakiernika, aby zrobił to profesjonalnie.
oto fotki :
Przemass pisze:No pięknie,a gdzie i za ile kupiłeś ?
Przemo, pisałem Ci w grudniu na PW ...
to ten sam co był pod kolor Twojego auta - oryginał z GM