Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dzisiaj prawie po tygodniu pierwszy raz odpaliłem zafirkę. Przewiozłem się na stację w celu zatankowania I wyszło że zafira z pełnym załadunkiem + autostrada + niesprzyjające warunki atmosferyczne spaliła tylko 10 l gazu na 100 km. Uważam że jest to bardzo dobry wynik
I skutek taki że BC zostało uruchomione, język zmieniony i światła do jazdy dziennej aktywowane
I teraz zastanawia mnie jedno że w ZB bezproblemowo wszystko zrobione a u mnie nie mogę się połączyć żeby zmienić język. Może mi ktoś mądrzejszy powiedzieć dlaczego tak jest?
Ostatnio zmieniony 02 sie 2015, 21:35 przez szary, łącznie zmieniany 1 raz.
szary, I teraz zastanawia mnie jedno że w ZB bezproblemowo wszystko zrobione a u mnie nie mogę się połączyć żeby zmienić język. Może mi ktoś mądrzejszy powiedzieć dlaczego tak jest?
Wydaje mi się ,że może być kwestia wersji oprogramowania "OP COM "
Spróbuj znaleść starszą wersję ...
Dopiero dzisiaj w Zafirze nastał chłód. Pojechałem na nabicie klimy i co się okazało? Że na 600 g miałem go tylko 190. Szczelność wyszła ok i teraz jest miód malina
W akcie desperacji posiadania ojczystego języka w samochodzie udałem się do ASO Opla, myślę sobie kij z tą stówą jeżeli mam mieć to co chciałem. I jakie było zdziwienie w serwisie kiedy okazało się że komputer serwisowy też nie może się połączyć. Serwisant coś napomniał że czasami zdarza się że potrafią się poprzecierać kable w wiązkach jak jest zmieniane radio. I w tym momencie odpuszczam sobie na razie ten temat bo nie za bardzo widzi mi się zrywanie tego całego plastiku żeby mieć wszystko na widoku. No może ktoś z Was ma jakiś lepszy pomysł to słucham
szary pisze: No może ktoś z Was ma jakiś lepszy pomysł to słucham
Desperacie, zadzwoń do Grześka volf_2006 może Ci podpowie
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....