Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nooo Krzychu wreszcie mogę ją zobaczyć z " bliska " a masz ją już rok z kawałkiem . Fajne felgi ! Musze się w końcu wybrać do Ciebie i ją własnoręcznie pogłaskać
T.
dzięki za opoinie ale z twoim silnikiem nie ma co zaczynać niestety jak szukałem nie było OPC a pozatym żona nie pozwalała kupic takiego silnika bo palio 1.2 rozwijałem predkości 180 a co dopiero jak bym miał 200kucu
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Szkoda, jednak najważniejsze, że wszyscy cali i zdrowi... moja poprzednia zafira skończyła się jak ktoś kogoś omijał... szkoda... ciekawe czy da sie jeszcze zrobić czy ubezpieczyciel pojdzie na łatwizne i walnie szkode całkowitą...
leeoon....no smutno... wiadomo....szkoda Zosi....ale może się jeszcze da coś z tym zrobić....czego życzę....... jak i zapewne całe forum...najważniejsze jednak,że wszyscy cali i zdrowi.... ...w każdym razie trzymaj się jakoś...
Witam.Z tego co widzę to jeszcze by z niej coś zrobił ale czy nie będziesz miał urazy że niby po wypadkowe lub sprzedaj i kup coś w stanie używalności ..szkoda ładna była . najważniejsze że ty i rodzinka cała auto rzecz nabyta kupisz drugie..pozdrawiam
Ja ostatnio miałem podobną przygodę - nie tak tragiczną w skutkach. Baba wymijała stojący na jej pasie samochód - dobrze że miałem gdzie zjechać. Zawadziliśmy się jednak lusterkami - odpadł i ten element lakierowany lusterka. Baba nawet się nie zatrzymała żeby zapytać czy coś się stało, a numerów nie zdążyłem spisać....
w poszukiwaniu godnego następcy ZB OPC
edit: następca znaleziony... zobaczymy czy okaże się godny