[A] - toka - Y20DTH - takie zwykłe wozidełko
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Po pierwsze nikt nikogo na forum nie obraża (bo inaczej dostaje po łapkach od adminów ) i na pewno nikt by Cię badziewiakiem nie nazwał, bo to każdego indywidualna sprawa gdzie i w co inwestuje swoje $. Natomiast słusznie zauważyłeś, że jest tutaj sporo zafiromaniaków. Sympatyków marki, czy po prostu motoryzacji.toka pisze:Idę w oryginały, więc raczej nikt mi nie powie, że jestem badziewiakiem z tego co widziałem na forum, to większość z Was dłubie sobie również z oryginałami. Dlatego się tu zarejestrowałem
Ja tak samo sporo jeżdżę głownie z rodzinką po okolicach miejsca zamieszkania na wycieczki krajoznawcze, i uwielbiam coś pomajstrować samemu przy aucie, choć czasu na to ostatnie w obecnym czasie mam nie wiele.
Na pewno znajdziesz tutaj sporo sympatyków przeróbek, udoskonaleń, precyzyjnych i szczegółowych opisów zmian.
Ze swojej strony szczerze życzę największego zadowolenia ze swojego wozidełka, jak napisałeś
hej!
kiera obszyta świnką. Nie jest tak jakbym chciał, ale tapicer przyjechał, obszył przy mnie, nie ściągał kierownicy, dał mi wybrać rodzaj skóry, zakonserwował i nie zdarł ze mnie. Do Astry chyba też tak zrobię. Zobaczę jak się zachowa po 2 miesiącach. W dotyku jest fajniej niż z oryginalną wytartą oplowską skórka.
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Wg mnie to za taką kasę wygląda świetnie Zawsze nowszy świniak lepszy od starego
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...