[A] zafira 2.0 T OPC by milka325
- wamka18
- Zafiromaniak
- Imię: Piotr
- Auto: Zafira 2.0T ST2 Astra G Bertone 1.8 16v
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
Zosia ładna , ze zdjęć widać że zadbana tylko szkoda że ktoś jej zrobił dziurę w zderzaku pod gaz . A co do komputera to pierwszy raz widzę OPC bez niego tym bardziej że są nawet grzane fotele.
Warto by było rozkodować VIN to by wyjaśniło wyposażenie radio i brak odpowiedniego wyświetlacza.
Ciekawie jest założona instalacja gazowa pod maską. Ogólnie przyjmuje się że im krótsze przewody od wtryskiwaczy tym lepiej a w Zosi są wyjątkowo długie ale najważniejsze że chodzi.
Zadowolenia i bezawaryjności.
Warto by było rozkodować VIN to by wyjaśniło wyposażenie radio i brak odpowiedniego wyświetlacza.
Ciekawie jest założona instalacja gazowa pod maską. Ogólnie przyjmuje się że im krótsze przewody od wtryskiwaczy tym lepiej a w Zosi są wyjątkowo długie ale najważniejsze że chodzi.
Zadowolenia i bezawaryjności.
-
- Mieszkaniec
- Imię: Mucias
- Auto: Opel Zafira 2.0T OPC
- Oznaczenie silnika: Z20let
Chlopaki ja tez mam radio NCDR 2011\1100 i wysw.wielofunkcyjny, vat3- po Vinie ...a to jest ten sam wyswietlacz na zdjeciu co u kolegi??? To jest wyswietlacz GID....(pomaranczowy komp+radio+ cd+nawigacja) spalanie dystans olej plyn do spryski itp. itd Milka325 mamy to samo?!
Ostatnio zmieniony 18 lut 2016, 21:20 przez Mucias, łącznie zmieniany 1 raz.
- wamka18
- Zafiromaniak
- Imię: Piotr
- Auto: Zafira 2.0T ST2 Astra G Bertone 1.8 16v
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
Zgadza się to jest wyświetlacz od radia NCDR 1100 tylko że czarno biały bo mój ojciec ma taki w swojej ale kwestia przełączania trybów typu spalanie itp. bo z tego co widzę nie masz manetki do zmiany komputera no chyba że nie jest potrzebna ( może czegoś jeszcze nie wiem) tylko w tedy jak przełączasz informacje z komputera