[A]- Mucias 2.0T OPC, 192 KM, 2002, LPG
-
- Mieszkaniec
- Imię: Mucias
- Auto: Opel Zafira 2.0T OPC
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20let
Piter masz racje z tym utrzymaniem czystosci...ale teraz poraz pierwszy zakupilem troche produktow SONAX kosmetycznych do Opc-i...Postaram sie wpasc...ale ja nie naleze do osob, ktore potrafia grzebac w aucie i jakies modyfikacje zakladac...glownie Opc-ie ma moja zona do pracy...Ja Opc-ie czyszcze i nasluchuje i do mechanika...W polowie do Bydzi mam tesciow(Lubiewo)wiec moze akurat jakies spotkanie.
Widziałem takie lampki na jednej Zosi szarej w Wodzisławiu - rewelacja, ładnie się zlewają na szarym ciemnym lakierze i na czarnym także są drogie, ale czego się dla Zosi nie robi Co do LPG, ja też się nie wstydzę, ale chciałem korek pod wlewem, po prostu tak estetycznie wygląda. Dokładnie - jeżdżę na LPG, oszczędzam, więc mam więcej kasy na gadżety i naprawy. Wiem, że jest grono ludzi zrażonych, ale to grono, które poznało gaz starszych generacji, gaźniki, miksery itp... dzisiejsze sekwencje nie robią szkód, nie mulą auta. Prędko na ropę się nie przerzucę
Co do napisu motorsport - podoba się Tobie to niech zostanie, bo to Twoje auto i Tobie ma się podobać i tak trzymaj
ps. na szczęście moje Kochanie nie ma prawka, więc Zosia tylko moja
Co do napisu motorsport - podoba się Tobie to niech zostanie, bo to Twoje auto i Tobie ma się podobać i tak trzymaj
ps. na szczęście moje Kochanie nie ma prawka, więc Zosia tylko moja