ale ładnecbm80 pisze:A z przodu to mam fabryczne nakladki z logo Opla, w sumie dosc malo funkcjonalne.
u mnie jedna znalazła miejsce na ulicy, bo sie urwała i wypadła, niedawno to zauwazyłem
Udało się koledze zrobić to wejście na audio in? Chętnie poznałbym szczegóły techniczne takiej operacji.cbm80 pisze:W planach:
- wejscie audio in do podlaczenia odtwarzacza mp3, moze nawet zabuduje go gdzies na stale (np. w miejscu gdzie jest popielniczka)
Na razie sie za to nie bralem i chyba juz sobie odpuszcze. Jak juz musze sluchac mp3/wma to uzywam zwyklego grajka z transmiterem. Moznaby teoretycznie wykorzystac wejscie od telefonu, ktory juz zlikwidowalem (na jego miejscu jest PDA z navi) ale to tylko mono, chociaz jakosc pewnie i tak lepsza od tej mp3 poprzez radio.konsul pisze:Udało się koledze zrobić to wejście na audio in? Chętnie poznałbym szczegóły techniczne takiej operacji.cbm80 pisze:W planach:
- wejscie audio in do podlaczenia odtwarzacza mp3, moze nawet zabuduje go gdzies na stale (np. w miejscu gdzie jest popielniczka)
Pozdrawiam,
k.