[A] - GOTI - 2.0 DTI 16V 101KM Comfort, 2001
- GOTI
- Zafiromaniak
- Imię: Sebastian
- Auto: Insignia
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: A18XER
Dawno nic się nie działo, więc się zadziało
Dzisiaj Zośka nieco mnie zaskoczyła, choć byłem wcześniej uprzedzony że ma grymas
Auto postało 3tyg. Wsiadam do auta, przekręcam kluczyk a tu cisza i ciemno... :>
Próba podładowania nie powiodła się ponieważ wynik pomiaru był nieco zaskakujący - 3.8V
Zakupiłem Boscha Silver Plus S5 74Ah 750A i może posłuży
Dzisiaj Zośka nieco mnie zaskoczyła, choć byłem wcześniej uprzedzony że ma grymas
Auto postało 3tyg. Wsiadam do auta, przekręcam kluczyk a tu cisza i ciemno... :>
Próba podładowania nie powiodła się ponieważ wynik pomiaru był nieco zaskakujący - 3.8V
Zakupiłem Boscha Silver Plus S5 74Ah 750A i może posłuży
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Bosha Silvera mam już trzeci z kolei (dwa poprzednie auta i obecne) i zaraz czwarty się szykuje do kolejnego auta. Ja z nich jestem bardzo zadowolony, zwłaszcza w zimę.
- GOTI
- Zafiromaniak
Dawno nic sie nie działo także pochwale sie dzisiejszą paczką:
Moge również zdradzić rąbek tajemnicy i powiedzieć, że autko jest przygotowane do importu na Wyspy, za dwa tygodniu lece do PL pozałatwiać wszelkie formalności oraz dopiąć wszystko na ostatni guzik i może za 3 tygodnie Zafira oficjalnie będzie jeździć po drogach UK
Moge również zdradzić rąbek tajemnicy i powiedzieć, że autko jest przygotowane do importu na Wyspy, za dwa tygodniu lece do PL pozałatwiać wszelkie formalności oraz dopiąć wszystko na ostatni guzik i może za 3 tygodnie Zafira oficjalnie będzie jeździć po drogach UK
- GOTI
- Zafiromaniak
Tak, nawet nie ma mowy o przeróbce na anglika.miodzik pisze:Ale kierownice zostawisz po naszej stronie?
Będe jeździł tyle ile prawo pozwala (6 miesięcy) + tyle ile będzie sie jeszcze dało, a później autko powraca do PL a ja kupuje anglika
Pomysł o koszulce zaczerpnąłem z twojego tematuWojti pisze:Koszulka robi wrażenie he he
Plany na OPC w przyszłości (dalszej) są, a od czegoś trzeba rozpocząć
- GOTI
- Zafiromaniak
Zamontowałem nowy "nabytek" z serii OPC
i co ciekawe pasuje do zapięcia pasów
Zmieniłem również tarcze zegarów na mile
Miałem z nią troche problemów, bo zamówiłem licznik VDO a ja posiadam TRW gdzie są inne punkty mocowania, więc musiałem troszke podocinać tarcze.
Poniżej wspomniana różnica:
Dla pewności będe musiał jeszcze sprawdzić odczyt z komputerem
i co ciekawe pasuje do zapięcia pasów
Zmieniłem również tarcze zegarów na mile
Miałem z nią troche problemów, bo zamówiłem licznik VDO a ja posiadam TRW gdzie są inne punkty mocowania, więc musiałem troszke podocinać tarcze.
Poniżej wspomniana różnica:
Dla pewności będe musiał jeszcze sprawdzić odczyt z komputerem