Ja też wymieniłem komplet tylko do zdjęcia było z jedną starą ogólnie dostępną narwą. Ogólnie to powinno sie wymieniać kompletami bo za tydzień przeważnie trzeba wymienić drugąviolator pisze: Kupilem podobne ale Tungstrama ,czekam aż się jakas przepali to od razu dwie do wymiany
[A] chabretti elegance 2.2 dti 125KM 2003
- chabretti
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysztof
- Auto: Volvo
- Model: V70
- Oznaczenie silnika: D5244T5
- Kontakt:
- lawless
- Zafiromaniak
- Imię: Adam
- Auto: Opel Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z1.8XER
Ja to zawsze wymieniam tylko tą przepaloną ale po tygodniu drugą jakoś mi się nie zdarzyłochabretti pisze:Ja też wymieniłem komplet tylko do zdjęcia było z jedną starą ogólnie dostępną narwą. Ogólnie to powinno sie wymieniać kompletami bo za tydzień przeważnie trzeba wymienić drugąviolator pisze: Kupilem podobne ale Tungstrama ,czekam aż się jakas przepali to od razu dwie do wymiany
Może robię źle ale co tam
Ostatnio zmieniony 06 gru 2015, 13:21 przez lawless, łącznie zmieniany 1 raz.
Myśl samodzielnie!
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
No ładnie. Świece sprawne i aku daje rade ...chabretti pisze:Z pierwszego strzała Zośka odpala po 25godzinach stania na mrozie FILMIK
Szósta Zima razem :)i bez problemów
Mrozy nie są straszne
- lawless
- Zafiromaniak
- Imię: Adam
- Auto: Opel Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z1.8XER
Z tego wynika że serce i układ krążenia w formie tak trzymaćchabretti pisze:Z pierwszego strzała Zośka odpala po 25godzinach stania na mrozie FILMIK
Szósta Zima razem :)i bez problemów
Myśl samodzielnie!
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
chabretti pisze:Z pierwszego strzała Zośka odpala po 25godzinach stania na mrozie FILMIK
A co się dziwić , jak zadbana , wychuchana i dopieszczana, to czemu ma mieć problemy ...fredas pisze:Woow Zośka w formie
widać ,że w dobre ręce Zośka trafiła i tak do następnych sześciu sezonów zimowychchabretti pisze:Szósta Zima razem i bez problemów
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- chabretti
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysztof
- Auto: Volvo
- Model: V70
- Oznaczenie silnika: D5244T5
- Kontakt:
Zosia tak samo jak ja płaci składki na NFZ ale lekarzy nie odwiedzamy. Może dlatego nie chorujemylawless pisze: Dobra podaj adres lekarza rodzinnego co dba o zdrowie Zosi
A tak na serio to ostatnio przy sercu to były z dwa lata temu wymieniane świece (nasze polskie iskra) i tradycyjnie tylko oleje i filtry co 15tyś km. Czyszczenie EGRa mam w małym palcu i po za tym tylko leje ON i
to mi podaj numer do siebie mam pare pytań bo co napiszę temat to kosz itp .chabretti pisze:Zosia tak samo jak ja płaci składki na NFZ ale lekarzy nie odwiedzamy. Może dlatego nie chorujemylawless pisze: Dobra podaj adres lekarza rodzinnego co dba o zdrowie Zosi
A tak na serio to ostatnio przy sercu to były z dwa lata temu wymieniane świece (nasze polskie iskra) i tradycyjnie tylko oleje i filtry co 15tyś km. Czyszczenie EGRa mam w małym palcu i po za tym tylko leje ON i