[A] - leeoon - 2,0T OPC, 192 KM, 2002
-
- Zafiromaniak
- Imię: Grisza
- Auto: Direct, OPC i BiałaStrzała
- Model: ZBZAAF
- Oznaczenie silnika: Z22yh20LET
Aż mi się przykro zrobiło
Dobrze że wyszedłeś cało to najważniejsze
Nie chce nic krakać ale obawiam się że nie wiele z tego będzie bo: słupek przedni lewy się chyba odkształcił i zapewne ściana grodziowa też oberwała
Można by się bawić w ćwiartki ale bałbym się wsiadać potem do niej. Wymontuj całe wnetrze i wszystko co OK i opyl potem, bo na rzeczy zOPCa zawsze znajdą się chętni nawet na forum
Dobrze że wyszedłeś cało to najważniejsze
Nie chce nic krakać ale obawiam się że nie wiele z tego będzie bo: słupek przedni lewy się chyba odkształcił i zapewne ściana grodziowa też oberwała
Można by się bawić w ćwiartki ale bałbym się wsiadać potem do niej. Wymontuj całe wnetrze i wszystko co OK i opyl potem, bo na rzeczy zOPCa zawsze znajdą się chętni nawet na forum
- MieHor
- Zafiromaniak
- Imię: Mieczysław
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Przy szkodzie całkowitej niekoniecznie jest tak jak piszesz dejna, ja też miałem wprawdzie dość dawno taką szkodę i dość szybko wypłacono mi całe odszkodowanie za które samochód został przywrócony do życia (musiał tylko przejść nowy przegląd rejestracyjny w celu dopuszczenia do ruchu) i służył jeszcze 7 lat i na koniec został sprzedany nowemu nabywcy. Ostatnio taką samą przygodę przerabiał syn z VB.