[A] - wamka18 - 2.0T OPC, 192KM, 2002r.
- wamka18
- Zafiromaniak
- Imię: Piotr
- Auto: Zafira 2.0T ST2 Astra G Bertone 1.8 16v
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
Dzisiaj zabrałem się za wymianę żarówki w oświetleniu kabiny po zajrzeniu do szafy by poszukać żarówkę znalazłem całą lampkę oświetlenia z oddzielnymi lampeczkami.No i oczywiście wymieniłem na lepszą moim zdaniem.
Także dzisiaj przyszły dwie nowe używane oponki na zime. Opony jak nowe bo na czole bieżnika jeszcze ślady po kolcach produkcyjnych z 2014r model DUNLOP SP WINTER SPORT 4D
Traz tylko zostało mi zodświżyć felgi ale to może w weekend.
Także dzisiaj przyszły dwie nowe używane oponki na zime. Opony jak nowe bo na czole bieżnika jeszcze ślady po kolcach produkcyjnych z 2014r model DUNLOP SP WINTER SPORT 4D
Traz tylko zostało mi zodświżyć felgi ale to może w weekend.
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2015, 22:16 przez wamka18, łącznie zmieniany 1 raz.
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
mi tez się taka bardzo podoba.Sebu$ pisze:lampka z "mapnikami" jak najbardziej jest
Od dawna chętnie bym sobie taką zamontował jak uchwyt na okulary, DLR-y, czujniki parkowania etc...
Tylko choruję bezustannie na czasobrakotę...
Gratuluję zacięcia
- wamka18
- Zafiromaniak
- Imię: Piotr
- Auto: Zafira 2.0T ST2 Astra G Bertone 1.8 16v
- Model: ZA
- Kontakt:
Renowacja felg własnoręczna i środkami z garażu także tym razem bez kosztów.
Przed. Po szlifowaniu. Po pomalowaniu dodatkowo środkiem na rdze oraz zapobiegającym rdzewieniu LACTITe 7505
Po pomalowaniu.
I po wizycie u wulkanizatora gdzie zostały założone nowe wentyle i złożone oraz wyważone koła.
No i kółka przygotowane na zime.
Przed. Po szlifowaniu. Po pomalowaniu dodatkowo środkiem na rdze oraz zapobiegającym rdzewieniu LACTITe 7505
Po pomalowaniu.
I po wizycie u wulkanizatora gdzie zostały założone nowe wentyle i złożone oraz wyważone koła.
No i kółka przygotowane na zime.
- Przemass
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
Elegancko
Widzę,że ostatnio ten kolorek modny,powiem tobie że 2 dni temu widziałem jak gość w bloku na przeciw pod oknem pomalował tak samo i to bez zdejmowania opon ! obłożył folią do pieczenia wokół i pomalował-efekt taki sam
Widzę,że ostatnio ten kolorek modny,powiem tobie że 2 dni temu widziałem jak gość w bloku na przeciw pod oknem pomalował tak samo i to bez zdejmowania opon ! obłożył folią do pieczenia wokół i pomalował-efekt taki sam