[A]Misiekzoo- zafirka 1,8
A nie mówię nie Na razie za wcześnie by się deklarować na 100 % ale biorę to pod uwagęgRZENIU pisze:Szykujesz się na majowe OZZKP
Co do modów hmmm . wszystko zależy do kasy i zapału . Na pierwszy ogień pójdzie wzmacniacz i tuba . Bo leżą po omedze w piwnicy . Tylko okablowanie trzeba będzie dokupić
Ostatnio zmieniony 08 paź 2015, 18:41 przez misiekzoo, łącznie zmieniany 2 razy.
Temat pakietu startowego zamknięty .
Olej , filtry :oleju, powietrza, kabinowy (węglowy) , płyn chłodniczy, pasek klinowy, rozrząd z pompą wody ogarnięte .
Koła na zimowe zmienione.
Na razie jeździmy. Muza w aucie ładnie daje . Lepiej niż w asterkach . Podejrzewam że ktoś poprzedni może wymieniał standardowe głośniki na lepszejsze .
Do pierwszego pas później chyba pomyślę o kablach i założeniu car-audio
Ps na razie 2500 km po zakupie i bez awarii czy wykrycia jakieś wady No termostat po obserwacji czuję że nie trzyma ale to drobiazg .
Olej , filtry :oleju, powietrza, kabinowy (węglowy) , płyn chłodniczy, pasek klinowy, rozrząd z pompą wody ogarnięte .
Koła na zimowe zmienione.
Na razie jeździmy. Muza w aucie ładnie daje . Lepiej niż w asterkach . Podejrzewam że ktoś poprzedni może wymieniał standardowe głośniki na lepszejsze .
Do pierwszego pas później chyba pomyślę o kablach i założeniu car-audio
Ps na razie 2500 km po zakupie i bez awarii czy wykrycia jakieś wady No termostat po obserwacji czuję że nie trzyma ale to drobiazg .
Ostatnio zmieniony 26 paź 2015, 11:56 przez misiekzoo, łącznie zmieniany 1 raz.
No sprzedałem wczoraj asterkę 1,6 , poprzedniczkę mojej zafiry.
Po za tym pękło pierwsze 10 tyś . Autko na razie hula .
złużyło 1,5 l oleju co troszkę dużo . W astrach tyle mi nie schodziło . '
Dwa razy zapalił się czek ale bez objawowo więc się tym nie przejmuję , nawet nie chce mi się pod kompa podłączać , pewnie jakieś wypadanie zapłony
Po za tym jazda jazda i jazda .
Niebawem szukanie obuwia na lato się zacznie by upolować jakąś okazję na oponeo .
Jak się ociepli podłączanie wzmacniacza , tuby i przyciemnienie szyb
Po za tym pękło pierwsze 10 tyś . Autko na razie hula .
złużyło 1,5 l oleju co troszkę dużo . W astrach tyle mi nie schodziło . '
Dwa razy zapalił się czek ale bez objawowo więc się tym nie przejmuję , nawet nie chce mi się pod kompa podłączać , pewnie jakieś wypadanie zapłony
Po za tym jazda jazda i jazda .
Niebawem szukanie obuwia na lato się zacznie by upolować jakąś okazję na oponeo .
Jak się ociepli podłączanie wzmacniacza , tuby i przyciemnienie szyb