[A] - dariusz.siuchta - 1,8 16V Elegance, 115 KM, 1999 -LPG

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
dariusz.siuchta

#31 Post autor: dariusz.siuchta »

Niestety nie mam podłączonego sterowania z kierownicy, ale jak narazie idzie się odzwyczaić :) Może kiedyś do tego przysiąde i zerknę co i jak, ale wątpię żeby się udało, chyba że jakiś specjalny moduł do tego radia gdzie się da podłączyć sterowanie pod kiere. Na chwilę obecną jestem zadowolony z takiego stanu jaki jest teraz

vojti

#32 Post autor: vojti »

dariusz.siuchta pisze:
Piotrek413 pisze:Ładna sztuka :) Widzę że masz rejestrację WWE to znaczy że mieszkasz w mojej okolicy :D
No ja mieszkam nawet bardzo blisko Ciebie. Codziennie jestem w Łochowie a mieszkam w Ostrówku.
Przez Ostrówek przejeżdżam kilka razy w roku jadąc do teściów. Następnym razem będę się rozglądał :lol:

Zosia fajniusia :piwo:

krzysiek82

#33 Post autor: krzysiek82 »

dariusz.siuchta pisze:Niestety nie mam podłączonego sterowania z kierownicy, ale jak narazie idzie się odzwyczaić :) Może kiedyś do tego przysiąde i zerknę co i jak, ale wątpię żeby się udało, chyba że jakiś specjalny moduł do tego radia gdzie się da podłączyć sterowanie pod kiere.
Moduł z diodą między fotele ok 150zł kosztuje, to jedyne rozwiązanie żeby działało sterowanie z kierownicy. Trzeba wysłać pilota żeby kody ściągnęli i po tygodniu masz sterowanie w kierownicy. Firma która się tym zajmuje nazywa się chyba izotech czy jakoś tak.

dariusz.siuchta

#34 Post autor: dariusz.siuchta »

W dniu wczorajszym, tj sobota wymieniłem podświetlenie deski rozdzielczej i wyświetlacza MID (chyba tak on się zwie), teraz w Zosi króluje niebieski i czerwony, i pasuje do radia :D
Czas operacyjny: ok 70 minut

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira A”