klima załączona non stop cały rok ...bazyliszek72 pisze:A mi sie podoba ciegle wlaczona klima
[A] - Sebu$ - 2.0 OPC, 192 KM, 2002
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
rozumiem już, ale to chyba technicznie niewykonalne jestGOTI pisze:mi to wygląda tak jakby był zamontowany "na" zaślepce - chodzi mi bardziej o wpuszczeniu przełącznika całkowicie w zaślepkeSebu$ pisze:no to już był zamontowany w zaślepce
nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć
- fredas
- Zafiromaniak
- Imię: Ryszard
- Auto: Opel Zafira B
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Sebastian już daj spokój wczoraj było git a dzisiaj szukasz dziury w całym niema to jak coś odstaje no.!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2015, 21:15 przez fredas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sebu$
- -#Administrator
Rafał. Powyżej na zdjęciu widać chyba w miarę dokładnie różnice w wymiarach.Rafoooo pisze:Ale fakt jest taki, że jeśli nie przekracza wymiarów zaślepki, to da się go w nią wmontować. Przyślij mi zrobię otwór na CNC... Wymiar otworu możesz mi podać w mikronach
Jeżeli przełącznik miał by być idealnie wpasowany to raczej zaślepka powinna być wyfrezowania.
Aktualnie jest wywiercony otwor oryginalną otwornicą pod przełącznik. A on jest w kształcie grzyba.
Ja bym wolał aby był zrównany z zaślepką tylko ze ona jest wypukła a przełącznik płaski.
Wymiary zewnętrzne przełącznika czyli jego średnica jest niemal identyczna z otworem w który wchodzi zaślepka.
Chyba napisałem typu masło maślane ...
- Sebu$
- -#Administrator
wiem i widzę.
zakup przełącznika plus dostosowanie go do współpracy z centralką LPG, to kolejna kasa i to nie mała.
Poczekam i może kiedyś, w niedalekiej przyszłości ... coś się wymyśli ...
zakup przełącznika plus dostosowanie go do współpracy z centralką LPG, to kolejna kasa i to nie mała.
Poczekam i może kiedyś, w niedalekiej przyszłości ... coś się wymyśli ...