[A] - Maćku--> 1.8 Elegance, 115KM, 2000r, Irmscher
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Ogólnie Janku 200 zł prostowanie krzywe były 3 sztuki malowanie 300zł jakość pomalowania proszkowego hmmm jedna już na reklamacji jest i będzie robiona jeszcze raz, jest parę rzeczy które mnie zirytowały no, ale za taka cenę cudów się też nie spodziewałem.
Ignac odkręcał śrubki ( palił się do tej roboty nawet je umył sam) ja popuszczałem on odkręcał wkręcałem je sam, bo zasyfili mi gniazda na śrubki i wolałem je sam wkręcić by gwintu nie zjechać...
Teraz jeszcze opony wentyle i dekielki nowe pozostaje mi zakupić do alusów... na jesień planuję przerobienie wnętrza na OPC i flokowanie zobaczymy co się uda wykonać na ten rok, bo na przyszły chcę już brać się za mechanikę
Ignac odkręcał śrubki ( palił się do tej roboty nawet je umył sam) ja popuszczałem on odkręcał wkręcałem je sam, bo zasyfili mi gniazda na śrubki i wolałem je sam wkręcić by gwintu nie zjechać...
Teraz jeszcze opony wentyle i dekielki nowe pozostaje mi zakupić do alusów... na jesień planuję przerobienie wnętrza na OPC i flokowanie zobaczymy co się uda wykonać na ten rok, bo na przyszły chcę już brać się za mechanikę
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
-
- Zafiromaniak
Wczoraj odebrałem czwartą alufelgę z reklamacji i proszę palili się do roboty Ignaś mimo chory to dziarkso wkręcał śrubki, a Aśka jak to ona próbowała dekielki zakładać, ale nie szło jej to zbytnio
Teraz oczekiwanie na opony i wykonanie nowych indywidualnych dekielków... na Kwiecień mam wizytę u tapicera by ocenił przetarcia na fotelu i ewentualne zastąpienie go materiałem ze starych foteli...
Zośka ostatnio wykazuje jakieś bolączki otóż przy skręcaniu na lewarku biegów odczuwam puknięcia i zastanawiam się czy nie mam luzów na przegubach
P.S: Cieszą ojca takie dzieci mali motomaniacy i chęci pomocy na lato będzie dużo pomocy przy aucie i będzie wesoło przynajmniej
Teraz oczekiwanie na opony i wykonanie nowych indywidualnych dekielków... na Kwiecień mam wizytę u tapicera by ocenił przetarcia na fotelu i ewentualne zastąpienie go materiałem ze starych foteli...
Zośka ostatnio wykazuje jakieś bolączki otóż przy skręcaniu na lewarku biegów odczuwam puknięcia i zastanawiam się czy nie mam luzów na przegubach
P.S: Cieszą ojca takie dzieci mali motomaniacy i chęci pomocy na lato będzie dużo pomocy przy aucie i będzie wesoło przynajmniej
Ostatnio zmieniony 08 lut 2017, 07:12 przez Maćku, łącznie zmieniany 1 raz.
- misio
- Bywalec
- Auto: Zafira 2.0 opc
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Felgi piękne, ale pomocnicy ....... super !!!, pewnie jesteś bardzo dumny (całkiem zasłużenie) ze swoich małych lolków. Mam zasadę, że jak dzieci chcą pomagać, to nie można im odmawiać, ale wręcz zachęcać, nawet ja robią to powoli i nieporadnie, najważniejsze jest zaszczepić w nich chęć do pracy i spowodować poczucie, że są potrzebni
Ostatnio zmieniony 09 lut 2017, 01:28 przez misio, łącznie zmieniany 2 razy.
Kiedy zabijemy ostatnie zwierzę, złowimy ostatnią rybę, zetniemy ostatnie drzewo, zatrujemy ostatnią rzekę - zrozumiemy, że pieniędzy nie da się jeść.... howk !!!
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
-
- Zafiromaniak
2 dni temu Kuna albo kocicho potraktowało mi bardzo nie ładnie wygłuszenie maski u Zośki
Po poszukiwaniu używki której nie znalazłem, postanowiłem wykorzystać dojścia do materiałów klimatyzacyjnych i wentylacyjnych i za bezcen dorwałem takie cudo jak tylko zostanie mi z roboty uzupełnię po całości wygłuszenie teraz obecnie wygląda ten sposób
Po poszukiwaniu używki której nie znalazłem, postanowiłem wykorzystać dojścia do materiałów klimatyzacyjnych i wentylacyjnych i za bezcen dorwałem takie cudo jak tylko zostanie mi z roboty uzupełnię po całości wygłuszenie teraz obecnie wygląda ten sposób
Ostatnio zmieniony 03 mar 2017, 15:32 przez Maćku, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- wampir11111
- Zafiromaniak