[A] - Maćku--> 1.8 Elegance, 115KM, 2000r, Irmscher
- wojtowca
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: Opel Zafira A
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Maciek teraz otwierasz mache i mówisz "lustereczko powiedz przecie..." . Sorry musiałem . Co do soli to ja też przy myciu zauważyłem że progi się brzydkie zrobiły :> .
Zawsze możecie zrobić tak jak ja - pomalować całe auto przed zimą i nie ma problemu z nalotem rudej na progachwojtowca pisze:Maciek teraz otwierasz mache i mówisz "lustereczko powiedz przecie..." . Sorry musiałem . Co do soli to ja też przy myciu zauważyłem że progi się brzydkie zrobiły :> .
Nie wiem tylko co lepsze - lekki nalot na progu czy poobijane listwy na malowanym aucie dzięki sąsiadom czy innym marketowym miłośnikom obijania drzwi
- chabretti
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysztof
- Auto: Volvo
- Model: V70
- Oznaczenie silnika: D5244T5
- Kontakt:
Ni jedno i drugie nie jest dobre. Jakiś alarm zbliżeniowy by się przydał co mówi do potencjalnego szkodnika "Mamy Cie jesteś w ukrytej kamerze i wszystko co zrobisz będzie użyte przeciwko tobie"kacza1982 pisze:Nie wiem tylko co lepsze - lekki nalot na progu czy poobijane listwy na malowanym aucie dzięki sąsiadom czy innym marketowym miłośnikom obijania drzwi
Krzychu, wierz mi, ludzie są bezwstydni... mam na osiedlu jedną babkę, która jak przyjeżdża wieczorem swoim punto, najpierw wysiada z auta, potem przekopuje bagażnik ("przepastny") w poszukiwaniu nie wiem czego, a na koniec otwiera drzwi pasażera (auto 3-drzwiowe, więc drzwi długie i trzeba szeroko otworzyć) i za każdym razem obija bezlitośnie auto obok... robi to dosłownie bezpruderyjnie, nie tak delikatnie jak ja, jeżeli nie mogę wsiąść do auta, ale z takim je..nięciem, dosłownie... na szczęście jeszcze nie stała obok mnie, bo chyba bym za...ał albo przynajmniej 4 gwoździe podłożył pod koła
Żaden system nie podziała na "obijaczy"
Żaden system nie podziała na "obijaczy"
- chabretti
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysztof
- Auto: Volvo
- Model: V70
- Oznaczenie silnika: D5244T5
- Kontakt:
Zostaje tylko ukryta kamera i z filmikiem na policje. Raz, drugi zapłaci za szkodę to może zmądrzeje.
Tylko na osiedlu byś miał przekichane. Zero poszanowania cudzej własność. Dla mnie jest to po prostu przykre zostaje tylko :al: :al: :al:
Tylko na osiedlu byś miał przekichane. Zero poszanowania cudzej własność. Dla mnie jest to po prostu przykre zostaje tylko :al: :al: :al:
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Wiosna pełną gębą, a ja w końcu znalazłem czas na dopieszczenie Zochy woskowanie sprzątanie czyszczenie nabłyszczanie i oczywiście Wunderbaum
Nie tylko to się w Zośce zmieniło od miesiąca jest ujeżdża na przez zielony listek spod litery E nie obyło się bez przygód zderzak tył ucierpiał już dwa razy ucierpiały także listewki które lada dzień będą u mnie na dzielni
Co jeszcze? Zośka od kilku tygodni porusza się na odnowionych Irmscherch SSL oraz na ogumieniu Goodride'a SA-37 w rozmiarze 215/45 z dekielkami na zamówienie z literką "i"
Opel otrzymał także parę dodatków wspierające komfort i bezpieczeństwo tak więc otrzymała domykanie szyb pilota nowe żarówki Stop/postojowe firmy Philips. Smaczku dopełnia nowa kierownica ze stajni Ryba-Garage, w alcantarze spłaszczony dołem i bicepsami. W planach na najbliższe dni jest zrobione zaprawek lakierniczych.
Mała galeria ze zmianami.
https://m.youtube.com/watch?v=j_1PBVwxqB4
Nie tylko to się w Zośce zmieniło od miesiąca jest ujeżdża na przez zielony listek spod litery E nie obyło się bez przygód zderzak tył ucierpiał już dwa razy ucierpiały także listewki które lada dzień będą u mnie na dzielni
Co jeszcze? Zośka od kilku tygodni porusza się na odnowionych Irmscherch SSL oraz na ogumieniu Goodride'a SA-37 w rozmiarze 215/45 z dekielkami na zamówienie z literką "i"
Opel otrzymał także parę dodatków wspierające komfort i bezpieczeństwo tak więc otrzymała domykanie szyb pilota nowe żarówki Stop/postojowe firmy Philips. Smaczku dopełnia nowa kierownica ze stajni Ryba-Garage, w alcantarze spłaszczony dołem i bicepsami. W planach na najbliższe dni jest zrobione zaprawek lakierniczych.
Mała galeria ze zmianami.
https://m.youtube.com/watch?v=j_1PBVwxqB4
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm