A więc zaczynamy z odkrywaniem:
1. Pudełko od Irmschera - nawet takie 15-letnie czy więcej
2. Szara perła - jak najbardziej się zgadza (widzę, że ktoś posiada oryginalny katalogi Irmscher z tamtych lat lub wie gdzie go znaleźć online)
3. Jak Sebu$ napisał - to jest zestaw, 3 elementy, grill, znaczek I oraz logo (którego chyba nikt nie posiada w żadnej używce, literka I też rzadka)
4. W związku z faktem, że towar nówka sztuka 15 czy więcej-letni to emblematy nie są zamontowane na stałe! Luźno wchodzą w grill i chyba trzeba będzie je na jakimś kleju czy silikonie założyć i tu się pojawia problem czy na stałe niszczyć coś nowego, ładnego... w ogóle czy zakładać grill, bo kurde nowy, ładny... na handel? Kurde to nie mój styl, nie kupuję, aby handlować, a podejrzewam tak samo jak Sebu$, że za samo logo "I" dostanę tyle co zapłaciłem za całość! Temat montażu do przemyślenia, sprzedaż raczej niemożliwa, a cenę dam zaporową dla chętnych hehehe. Ciekawostka - jeden mądry podsunął mi pomysł i pokazał na pewną wariację, więc co myślicie o tym:
Wiem, nietuzinkowo, trochę dziwne, ale jednak inaczej tylko czy to już wiejski tuning? Prawda jest taka, że możliwości jest masa, bo logo można zamontować na każdym "krzyżu", a znaczek I na każdym poziomym żeberku... Może zostawić samo "I" no emblem, może z logo.... kurde zbyt wiele opcji do wyboru
Prawda jest jedna, którą podejrzewałem, poszukałem - jedyny srebrny Irmscher na mordzie na forum, a jeżeli się mylę to proszę poprawić (ewentualny ban wchodzi w grę
) Wujek google też nie znalazł nic w grafikach albo kiepsko szukałem
No cóż, na koniec - jestem faken dumny z zakupu i będzie się bardzo ładnie prezentował w komplecie z poprzednim (jeszcze nie zamontowanym gadżetem z 1999 roku):
ps. Co do spojlera... kto wie, co będzie następne
Marzyłby mi się takowy, ale to trzeba czekać na kolejną okazję... wierzcie mi, zdarzają się