Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fredas pisze:coś nie halo przecież to tobie gnojek zniszczył Zośkę dla firmy ubezpieczeniowej bynajmniej
tak, ale sprawcy nie ma ...
całość idzie z mojego AC
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
fredas pisze:ochrony zniżek nie miałeś trochę szkoda bo to dużo nie kosztuje
nawet nie wiedziaełm, że takie coś istnieje :>
zapytam o to
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Aliass pisze:najlepiej zmienic ubezpieczyciela i sie nie przyznawac do tego...
No nie bardzo . Bo po pierwsze takie rzeczy są od razu odnotowywane w ogólnym systemie do którego ma dostęp każda firma ubezpieczeniowa, a po drugie zmiania ubezpieczyciela guzik mu da. Bo mało która firma da mu teraz AC jeżeli samochód ma więcej niż 10 lat. A jak zostanie to aż tak dużo nie będzie stratny bo zabiorą mu max 20% zniżki
Ostatnio zmieniony 13 gru 2015, 18:29 przez szary, łącznie zmieniany 3 razy.
Aliass pisze:najlepiej zmienic ubezpieczyciela i sie nie przyznawac do tego...
zmiana ubezpieczyciela nic nie daje
szkoda jest przypisana do ... numeru Pesel.
Zmiana ubezpieczalni nic nie pomoże bo jeśli nawet powiemy że mamy komplet zniżek to mogą to sprawdzić a co najlepsze jeśli w rejestrze nawet będzie widnieć jeszcze komplet zniżek bo szkoda była nie dawno i ktoś jeszcze tego nie wprowadził to nawet po zawarciu ubezpieczenia mogą przysłać że trzeba dopłacić wiem to z życia bo ojciec tak miał.
Po to się płaci ubezpieczenie aby z niego korzystać a jeśli trzeba zapłacić potem więcej o 100 czy 300zł więcej to i tak się opłaci o ile to nie była jakaś drobna szkoda za parę setek tylko konkretnie tak jak w przypadku Sebu$, . A jeśli ktoś nie chce tracić zniżek to jest ubezpieczenie zniżek OC jak i AC ale daje to pożądany efekt tylko jak zostaje się w danej ubezpieczalni bo inne widzą normalnie szkodę.
jutro będzie "składana", a w środę wieczorkiem będzie można ją odebrać.
Lakiernik zaproponował mi, aby alumy pomalować na inny kolor niż srebrny. Np tytanowy ... tylko nie umiem sobie jakoś tego wyobrazić ..
Wojti pisze:HM w Twoim przypadku zastanowił bym się na kolor nadwozia jest Piękny
Maćku pisze:Tytanowe będę ładnie się prezentować przy twoim lakierze
Postanowiłem zostać konserwą i poprosiłem o srebrne, tak jak w oryginale, ale zaznaczyłem że zgadzam się na kolor tytanowy.
Jutro będzie niespodzianka co zrobili ...
odwiedziłem serwis i zrobiłem kilka fotek
jutro ma być gotowa do oddania