to nie jest cięta riposta tylko fakty.mam trochę pojęcia w temacie dlatego napisałem.ja jestem wyluzowany ale jak ma ktoś coś do powiedzenia to chętnie podyskutuje.rafant4011 pisze:Ibk-owi chodzi o Twoją cientą riposte.
[A] - lbk - OPC, Arden blue, 2003, Z20LET
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Sam montowałem adapter do słupka, mierzyłem i później wysłałem do flokowania i obróbki =) Jest to robione tylko i wyłącznie dla mnie i ja będę tego używał widzę wszystko stąd nie wiem skąd jest wyobrażenie że będzie nie czytelnie ^^ skoro mi to pasuje...
"Świat według ryba1" tylko w jego aucie na pewno nie moim peace
"Świat według ryba1" tylko w jego aucie na pewno nie moim peace
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Coś w tym jest... To Ty Robert modyfikujesz swoją jedyną nie powtarzalną Zosie OPC (Pod siebie) ...lbk pisze:Sam montowałem adapter do słupka, mierzyłem i później wysłałem do flokowania i obróbki =) Jest to robione tylko i wyłącznie dla mnie i ja będę tego używał
Dla mnie najważniejsze ,że miałeś zajefajny pomysł i własne wykonanie co według mnie jest najważniejszą rzeczą ...
- rafant4011
- Zafiromaniak
Koledzy, luzując majty, potwierdzam jedno - wykonanie na wielki plus, mało kto pakuje tysiaka w dobre wskaźniki, a co dopiero we flokowanie, aby całość wygląda jak ori. To jest ogromny plus dla kolegi, bo jednak robi to dla siebie, pakuje pieniądze (nawet kupę), aby jego to cieszyło i było do tego bardzo ładnie. Słowa krytyki muszą być, ale ważne, że podoba się Tobie, niech służy bezawaryjnie
ps. nie jeden z nas chciałby mieć to u siebie, chociażby tylko świeciło (w moim Z18XE to raczej ), byle tylko tak to się prezentowało
Miliona
ps. nie jeden z nas chciałby mieć to u siebie, chociażby tylko świeciło (w moim Z18XE to raczej ), byle tylko tak to się prezentowało
Miliona
- szary
- Zafiromaniak
- Imię: Piotr
- Auto: Seat Alhambra / Skoda Octavia
- Model: FL
- Oznaczenie silnika: AUY
- Kontakt:
lbk, widząc że napisałeś coś nowego , to nie tego się spodziewałem.
Ostatnio zmieniony 13 mar 2016, 11:33 przez szary, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafant4011
- Zafiromaniak
lbk, czy powód twojego odejścia z ZKP jest moja interwencja w sprawie zdjęcia na KZP? Czy przyczyniłem się do tego? Czy ktoś Cię "tam" zmusza?
Ostatnio zmieniony 13 mar 2016, 11:49 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.