[A] - wadol82 - 1,8 16v - Elegance - 115 KM - 1999 - LPG
[A] - wadol82 - 1,8 16v - Elegance - 115 KM - 1999 - LPG
Witam Od lipca 2012 roku jestem posiadaczem Zośki A z roku 1999 z silnikiem 1,8 Elegance 115 KM z zamontowaną instalacją gazową.
Na wyposażeniu Zośki jest:
- ABS
- 4 poduszki powietrzne
- wspomaganie
- centralny zamek
- Autoalarm (Dog system)
- 4 x elektryczne szyby
- elektryczne lusterka
- podgrzewane lusterka
- TC
- klimatyzacja manualna
- oryginalne radio Philips
- lekko przyciemnione szyby (5%)
- komputer pokładowy z wszystkimi funkcjami (spalanie, czas, średnie spalanie, info o braku płynów, spalonej żarówce itp.)
- światła MaxXenon slim cyfrowy żarniki 6000k
- aktualnie na stalowych felgach 15 z zimówkami, letnie na alusach 16 Tomason TN 1
Instalacja gazowa Stag 4 plus
- sterownik Stag 4 +
- reduktor : 2xZAVOLI/S
- wtryskiwacze: VALTEK
- zbiornik: STAKO (podwieszany)
- lubryfikator: Flash Lube (smarowanie zaworów)
Na wyposażeniu Zośki jest:
- ABS
- 4 poduszki powietrzne
- wspomaganie
- centralny zamek
- Autoalarm (Dog system)
- 4 x elektryczne szyby
- elektryczne lusterka
- podgrzewane lusterka
- TC
- klimatyzacja manualna
- oryginalne radio Philips
- lekko przyciemnione szyby (5%)
- komputer pokładowy z wszystkimi funkcjami (spalanie, czas, średnie spalanie, info o braku płynów, spalonej żarówce itp.)
- światła MaxXenon slim cyfrowy żarniki 6000k
- aktualnie na stalowych felgach 15 z zimówkami, letnie na alusach 16 Tomason TN 1
Instalacja gazowa Stag 4 plus
- sterownik Stag 4 +
- reduktor : 2xZAVOLI/S
- wtryskiwacze: VALTEK
- zbiornik: STAKO (podwieszany)
- lubryfikator: Flash Lube (smarowanie zaworów)
Ostatnio zmieniony 06 gru 2012, 08:42 przez wadol82, łącznie zmieniany 3 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Ładne i zadbane autko, chociaż rocznik 99 - moje gratulacje i zadowolenia życzę.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
kupiłem ją z takimi szybami. Samochód jest od pierwszego właściciela kasiastego zresztą, aktualnie ma przebieg 215 tyś do 197 tys była serwisowana, ja ją kupiłem z przebiegiem 205 tyś i założyłem do niej gaz, co do xenonów trochę mi zeszło zanim je dobrze ustawiłem bo musiałem zastosować adaptery na żarniki i ciężko było ustawić odpowiednio światła
po założeniu xenonów byłem na stacji na ustawieniu jeszcze dokładniej bo ja ustawiałem na ścianie w garażu i szczerze nie zwrócili mi uwagi o xenony za ustawienie lamp zajęło im minute, xenony założyłem zaraz po kupnie auta i zrobiłem nim ponad 10 tys km i jeszcze żaden policjant nie zwrócił ki uwagi
Szczerze zgodze się że zafirka ładnie zadbana i co najważniejsze nawet kawałka rdzy i lakier w oryginale pół roku szukałem Zafiry w przyzwoitym stanie pokonując pół polski:)
[ Dodano: Sob Gru 29, 2012 14:41 ]
[/img]
Szczerze zgodze się że zafirka ładnie zadbana i co najważniejsze nawet kawałka rdzy i lakier w oryginale pół roku szukałem Zafiry w przyzwoitym stanie pokonując pół polski:)
[ Dodano: Sob Gru 29, 2012 14:41 ]
[/img]