[A]- mario J007-1,8 Benzyna Elegance, 125 KM, 2002
[A]- mario J007-1,8 Benzyna Elegance, 125 KM, 2002
Witam ,
moja zafirka
- ABS
- ESP
- 4 szt. - elektryczne szyby
- elektryczne i podgrzewane lusterka
- światłą przeciwmgielne przód
- klimatyzacja manualna
- przyciemnione fabrycznie szyby
- komputer pokładowy
- podwójna powłoka lakiernicza
- 4 x alusy orginalne z oponami letnimi
- 4x felgi stalowa zimowe opony
- 4x owiewki na szyby
- hak
Mam ta zafirke w domu od nowosci kupili my ja z serwisu w 2002 r. wczesniej jezdzil moj tata a ja juz od trzech lat smigam , zrobilem nia 80 tys , a lacznie juz ma 282 tys KM , smiga jak szalona .
http://imageshack.us/g/1/10061132/
moja zafirka
- ABS
- ESP
- 4 szt. - elektryczne szyby
- elektryczne i podgrzewane lusterka
- światłą przeciwmgielne przód
- klimatyzacja manualna
- przyciemnione fabrycznie szyby
- komputer pokładowy
- podwójna powłoka lakiernicza
- 4 x alusy orginalne z oponami letnimi
- 4x felgi stalowa zimowe opony
- 4x owiewki na szyby
- hak
Mam ta zafirke w domu od nowosci kupili my ja z serwisu w 2002 r. wczesniej jezdzil moj tata a ja juz od trzech lat smigam , zrobilem nia 80 tys , a lacznie juz ma 282 tys KM , smiga jak szalona .
http://imageshack.us/g/1/10061132/
Ostatnio zmieniony 15 mar 2013, 12:30 przez mario J007, łącznie zmieniany 1 raz.
[ Dodano: Pią Mar 15, 2013 14:37 ]
GOTI witam , to tak kolo lusterka rejestrator trasy , przydaje sie i jak widac niedaleko zrobilem gniazdo zapaliniczki takie osobne , taki maly tv to bezprzewodowa kamerka do cofania< zamontowana nad tylnia rejestracja tez przydatna sciaga nawet kamerki przemyslowe , a troszeczke wyzej antyradar , radyjko pioneer ladnie smiga + wzmacniacz, kondensator subofer i glowe urywa , galka na kierownice , cb radio , i na GPS na szybie uchwyt , w lewym gornym rogu zestaw glosnomowiacy , i to by bylo na tyle . pozdrawiam
GOTI pisze:Pogratulować sztuki
Widze, że przez te lata nazbierało sie troche gadżetów z przodu - co to za sprzęty?, cb jeszcze rozpoznaje
Bezawaryjności życze
GOTI witam , to tak kolo lusterka rejestrator trasy , przydaje sie i jak widac niedaleko zrobilem gniazdo zapaliniczki takie osobne , taki maly tv to bezprzewodowa kamerka do cofania< zamontowana nad tylnia rejestracja tez przydatna sciaga nawet kamerki przemyslowe , a troszeczke wyzej antyradar , radyjko pioneer ladnie smiga + wzmacniacz, kondensator subofer i glowe urywa , galka na kierownice , cb radio , i na GPS na szybie uchwyt , w lewym gornym rogu zestaw glosnomowiacy , i to by bylo na tyle . pozdrawiam
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Spoko autko - fajnie wygląda.
Oby się dobrze sprawowało i nie sprawiało kłopotów
Zadowolenia
Oby się dobrze sprawowało i nie sprawiało kłopotów
Zadowolenia
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.