[A] Hades - 1,8 eleg, 116 KM, 2000, LPG
[A] Hades - 1,8 eleg, 116 KM, 2000, LPG
Witam Zosia moja
hmmm niech będzie
info na facebuku ................... gdzieś się musiałem reklamować
https://www.facebook.com/gorskie.taxi
Co by tu o Zosi napisać
Narodziła się w Niemczech w 2000 r na specjalne życzenie została sprowadzona do Wrocławia.
Nabyłem ja w 2010 i miała magiczne 170 tyś.
Delikatne kłopoty z kablami w drzwiach na początku ale 100 PLN uleczyło problem.
Sierpień 2010 instalacja LPG .
Grudzień 2010 ujarana pompa paliwa (brak wachy w baku mechanik powiedział ze jeszcze chwila i nie było by co zbierać ).
Przeprowadzka do Wrocławia nie służyła mojej Zosi .
Wyłamane lusterko uszkodzone prawe zawieszenie kilka otarć jeden lekki dzwon i aktualnie wymiana pompy oleju.
Pozdrawiam Taxi drajwer.
hmmm niech będzie
info na facebuku ................... gdzieś się musiałem reklamować
https://www.facebook.com/gorskie.taxi
Co by tu o Zosi napisać
Narodziła się w Niemczech w 2000 r na specjalne życzenie została sprowadzona do Wrocławia.
Nabyłem ja w 2010 i miała magiczne 170 tyś.
Delikatne kłopoty z kablami w drzwiach na początku ale 100 PLN uleczyło problem.
Sierpień 2010 instalacja LPG .
Grudzień 2010 ujarana pompa paliwa (brak wachy w baku mechanik powiedział ze jeszcze chwila i nie było by co zbierać ).
Przeprowadzka do Wrocławia nie służyła mojej Zosi .
Wyłamane lusterko uszkodzone prawe zawieszenie kilka otarć jeden lekki dzwon i aktualnie wymiana pompy oleju.
Pozdrawiam Taxi drajwer.
Ostatnio zmieniony 06 sie 2013, 09:23 przez hades81, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Powiem szczerze, że autko wygląda fajnie w takich barwach, ale nie obrazimy się jak dołożysz klika zdjęć na zewnątrz i ze środka.
Jak wstawić zdjęcia, poczytaj tu: http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=58 - pod koniec tematu jest post Roberta (Rybka)
Jak wstawić zdjęcia, poczytaj tu: http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=58 - pod koniec tematu jest post Roberta (Rybka)
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Niestety te barwy to już historia musiałem poobdzierać bo za bardzo rzucało się w oczy we Wrocławiu i nie przychylnie ludzie się do mnie odnosili
ale teraz coś wymyśle np. muszę dach folia okleić bo "kogut taxi" mi go rysuje zastanawiam sie tylko na jaki kolor?
Na pewno obdaruje was słitasna focią Zosi
ale teraz coś wymyśle np. muszę dach folia okleić bo "kogut taxi" mi go rysuje zastanawiam sie tylko na jaki kolor?
Na pewno obdaruje was słitasna focią Zosi
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Błażej, Twój pomysł na Twoją firmę, Twoje auto więc nie przejmuj się tym, że się ludzie do Ciebie jakoś nie tak odnosiły! Ja bym się nie poddał opinii postronnej na Twoim miejscu z co najmniej kilku powodów. Po pierwsze jak napisałem w pierwszym zdaniu, po drugie często jest to wyraz zazdrości że masz lepiej zrobioną reklamę wg innych, po trzecie to ma TOBIE przynosić zyski z działalności. Wiem co mówię, bo sam prowadzę własną formę od kilkunastu lat i nie ugiąłem się pod opinią ówczesnych kolegów, z których z tamtego czasu nie mam żadnego. Z tą różnicą, że do dzisiaj to ja mam ustabilizowaną sytuację materialną i stać mnie na zabranie rodziny na wakacje. Taksówką czasem przejechać się też.
NIE PODDAWAJ SIĘ!
Mi ta Twoja reklama od razu rzuciła się w oczy i uważam, że była dobra.
Powodzenia!
I bezawaryjności oczywiście
NIE PODDAWAJ SIĘ!
Mi ta Twoja reklama od razu rzuciła się w oczy i uważam, że była dobra.
Powodzenia!
I bezawaryjności oczywiście
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
olej ludzi - naród taki jest - u siebie nie widzą - u innych zawszehades81 pisze:Niestety te barwy to już historia musiałem poobdzierać bo za bardzo rzucało się w oczy we Wrocławiu i nie przychylnie ludzie się do mnie odnosili
.......
a jak nieaktualne - to prosimy nowe fotki - środek też :>
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.