[A] - Baster - 2,0 OPC, 2003
[A] - Baster - 2,0 OPC, 2003
Witam wszystkich klubowiczów, korzystam z waszych porad od dłuższego czasu ale jeszcze nie pokazałem swojej wariatki Auto kupiłem w listopadzie 2012,długo się nie nacieszyłem bo w marcu 2013 trafiła do znajomego mechanika celem naprawy silnika..Pierwsze podejrzenie uszczelka...skończyło się na kapitalnym remoncie +wymiana turbiny od której wszystko się zaczęło..że to znajomy mechanik (czyt.rodzina)naprawa trwała blisko 6 miesięcy bo robiona w między czasie na chwilę obecną auto bryka mimo mojej złamanej nogi i jestem z niej bardzo dumny jak znajdę chwilkę to opiszę dalej swoje autko
To zdjęcie z naklejkami po bokach jest jednym z ostatnich ;p
Ostatnio zmieniony 02 sty 2014, 20:56 przez Baster, łącznie zmieniany 4 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Autko ładne w czarnym lakierze - wygląda
Czekam na więcej fotek - chętnie oglądnę
Czekam na więcej fotek - chętnie oglądnę
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Bardzo fajna Zocha! Co OPC to OPC jednak..
Bezawaryjności i już więcej żadnych wyskokowych niespodzianek z silnikiem Chociaż pewnie po takiej kapitalce pojeździsz dłuuugo bez inwestycji
Bezawaryjności i już więcej żadnych wyskokowych niespodzianek z silnikiem Chociaż pewnie po takiej kapitalce pojeździsz dłuuugo bez inwestycji
I dziś dołożyłem do niej kolejny gruby grosz...tarcze nacinane speedmax przód+tył,klocki ATE przód,BOSCH tył,łożysko kpl.skf+abs koła prawego przód...coś czuje że czekaja mnie amorki przednie i tłumik końcowy...do pełni szczęścia muszę jeszcze polutować standardową dolegliwość zosiek czyli przetarte kable drzwi tylnych za kierowcą...ale już znalazłem porady na ZKP jak się za to zabrać z waszą pomocą zrobiłem lewarek zmiany biegów mianowicie wymieniałem ten koszyczek...