[A] - Besiek - 2,0 DTI Elegance, 101 KM, 2003
[A] - Besiek - 2,0 DTI Elegance, 101 KM, 2003
Jestem forumowiczem od jakiegoś czasu i uznałem że najwyższa pora przedstawić moją Zofię którą zakupiłem w styczniu tego roku.
Samochodzik z 2003 roku z motorem Y20DTH, wersja wyposażenia Elegance. Z grubsza Sz.P. Zofia wyposażona jest między innymi w klimatronik i komplet poduszek. Jestem pierwszym właścicielem w Polsce a samochód przyjechał z Belgi, w tej chwili ma na liczniku 211 500km, przy zakupie było około 205 500km.
A poniżej spróbuję zamieścić zdjęcia:
No i się udało.
Samochodzik z 2003 roku z motorem Y20DTH, wersja wyposażenia Elegance. Z grubsza Sz.P. Zofia wyposażona jest między innymi w klimatronik i komplet poduszek. Jestem pierwszym właścicielem w Polsce a samochód przyjechał z Belgi, w tej chwili ma na liczniku 211 500km, przy zakupie było około 205 500km.
A poniżej spróbuję zamieścić zdjęcia:
No i się udało.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2010, 14:39 przez Besiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję, dziękuję... mocno się zastanawiam, i postaram się zajrzeć choć na chwilę.
Również dziękuję, wczoraj myta, dzisiaj tylko sprzątanko wewnątrz.Flakun pisze:Wypucowana jak ta lala
bezawaryjności życzę
ZONK!!! ja się zająłem drobnymi naprawami (a bardzo lubię sobie podłubać przy samochodzie), a pucowankiem zajęła się małżonkaFlakun pisze:zamiast wypoczywać to auto pucuje -
Nawet dwuobwodowy Niestety przy wyborze nie przeczytałem instrukcji i wziąłem modele zaczepno-obronne (najpierw zaczepiają a później trzeba je bronić)Flakun pisze:czworonożny autoalarm w pogotowiu
No i niestety ale zapadła decyzja o zmianie samochodu. Samochód zmieniam z powodów zarówno prywatnych jak i zawodowych, ale Zosie będę mile wspominał. Mój wybór padł na TAKI samochód. A może któryś z kolegów miał styczność z takim samochodem, bo niestety jedyne opinie na jego temat znalazłem w sieci a na dodatek jest ich nie za wiele.
No to Woytas, dzięki za linki. A pismaki na www.motoforum.pl napisali w tabelce że Pajero Sport ma silnik poprzecznie
[ Dodano: Czw Lis 25, 2010 11:34 ]
No chłopaki i dziewczyny jadę w sobotę do Krakowa oglądać kolejne Pajero Sport, trzymajcie kciuki żeby się udało.
[ Dodano: Czw Lis 25, 2010 11:34 ]
No chłopaki i dziewczyny jadę w sobotę do Krakowa oglądać kolejne Pajero Sport, trzymajcie kciuki żeby się udało.