[A] - Radzio - 2.0 DTI Elegance, 101 KM, 2001

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
..Radzio

[A] - Radzio - 2.0 DTI Elegance, 101 KM, 2001

#1 Post autor: ..Radzio »

Zosia jaka jest, każdy wie. Kilka słów o mojej. Samochodzik w rodzinie od lat 3, w moich od roku także można powiedzieć ,że z pewnych rąk. Miała iść na handel, ale postanowiłem ,że jednak zostaje :)

Silnik: Nie powala osiągami ale z wyprzedzaniem nie ma problemów, za to przy normalnej jeździe (moim zdaniem) ekonomiczny.

Wyposażenie:
-Klimatyzacja
-ABS
-Elektryczne Szyby x 4
-Elektryczne Lusterka
-Poduszka Powietrzna x 4
* oczywiście wspomaganie, centrala itd.

Plany: Jak na razie full OEM (Original Equipment Manufacturer). Na lato planuje wstawić 16' 205/55, przyciemnić szyby, tylne lampy z białym kierunkiem i ewentualnie lekko zglebić (2-3 cm)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Co o niej sądzicie ? :)
Ostatnio zmieniony 28 paź 2010, 13:36 przez ..Radzio, łącznie zmieniany 2 razy.

M@rio

#2 Post autor: M@rio »

no życzę aby udało się spełnić plany
ładnie wygląda
szerokości pozdrawiam :piwo: :piwo: :piwo:

sQcha

#3 Post autor: sQcha »

Fajna Zośka, szczególnie to wykończenie wnętrza na niebiesko mi się podoba.

No to zadowolenia z jazdy i realizacji planów życzę.

Anony Mous

#4 Post autor: Anony Mous »

Fajna. Kolorek jak u mnie i kolor foteli też :)

Pytanko: Sprzedajesz ją bo widzę karteczkę na szybie.

..Radzio

#5 Post autor: ..Radzio »

Miała iść na handel, stała nawet na allegro przez 2 tygodnie. Nie chciałem oddać za marne grosze i tak została :) jak na razie nie planuję sprzedać, jestem z niej zadowolony bo stan techniczny, Igiełka :P

..Radzio

#6 Post autor: ..Radzio »

Najprawdopodobniej w tym tygodniu będę montował audio, wszystko już mam, teraz to tylko kwestia czasu :)
Gdy będzie gotowe, wrzucę fotki

Anony Mous

#7 Post autor: Anony Mous »

Tatowóz ...
powiem tak:

ja też jednego takiego "od taty" mam (nie Zafi) i ... kurczę co by nie mówić, suuuuuuper zadowolony jestem!!

Wiadomo: tata dba by rodzinka bezproblemowo pomykała i to w przyszłości oznacza "wdzięczność" autka, jakie by nie było.

Więc szanuj Zosię, dbaj o regularne sprawy eksploatacyjne a zobaczysz że ona bardzo Ci się odwdzięczy.

Pozdrawiam
Radek (też już tato ;) )

..Radzio

#8 Post autor: ..Radzio »

Kasy niestety nie zarabiam (trochę w wakacje, jeszcze zostało :P), ale tata zawsze groszem sypnie. Niedawno założone dwie nowe opony Dębica z przodu, tył: jedno sezonowe Dębica 195/65/15. Amortyzatory OK, sprężyny wymieniane 4 miesiące temu. Za 3 tyś wymiana oleju. W każdą niedziele przegląd garażowy: ciśnienie, poziom oleju, płyn do spryskiwaczy :) Samochód zadbany, ja staram się również o niego dbać :)

KOPERNIK

#9 Post autor: KOPERNIK »

..Radzio pisze:Samochód zadbany, ja staram się również o niego dbać
dbaj o niego a on ci się odwdzięczy . piękna Zośka identyczna jak moja życzę ci samych miłych chwil spędzonych za kierownicą tej wybranki ...

iwoncia

#10 Post autor: iwoncia »

Witaj :) ładnie wykończona Zosia, te jasne kolory (zegary) ożywiają wnętrze nadają wesołości :) wielu kilometrów jazdy życzę.

cris559

#11 Post autor: cris559 »

Bardzo fajna Zośka życzę miliona KM no i żeby plany co do niej się spełniły :piwo:

Anony Mous

#12 Post autor: Anony Mous »

super i te białe zegary :roll:

Awatar użytkownika
QRZOL
Mieszkaniec
Imię: Maciej
Auto: ZB 1.7 CDTI Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: A17DTR
#13 Post autor: QRZOL »

Ładna Zosieńka :) życzę bezawaryjnej eksploatacji ....
Obrazek

radziko
Bywalec
Imię: Radek
Auto: Opel Zafira B 1.8
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z18XER
#14 Post autor: radziko »

Hej normalnie jak bym widział moją Zośkę jest po prostu identyczna. Życzę bezawaryjności bo z tym to różnie.

Awatar użytkownika
Ramirez
Mieszkaniec
Model:

#15 Post autor: Ramirez »

Gratuluję zośki, jak zośka będzie na glebie i fele 16, to będzie super wyglądać ;) I ten środek fajny niebieski, pasował by do Arden Blau :D Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira A”