[B] - norbert_p - 1.9 CDTi, 120 KM, Enjoy, 2007 rok

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
Anony Mous

#61 Post autor: Anony Mous »

super fura.....gratulacje jeszcze raz.. Tył mi się bardziej podoba niż przód..... no i w środku jest zwolennikiem niemieckich kanciastych kształtów niż francuskich obłości.....ale generalnie zazdroszczę tego zapachu nowości. Pozdr.

ps. w środku wiecej miejsca niże w ZB?

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#62 Post autor: Bodek »

Norbert - autko jest OK, lakierek mi się bardzo podoba, nie jest majtkowy, ani krzykliwa pastela :D

Jedyne co mnie razi to brak zegarów tylko latające cyferki.

Faktycznie tył ładniejszy, z przodu dziwnie odcięta klapa od reszty, no a zapach nowości w autku - bezcenne, jak ktoś ma zamiar pojeździć kilka latek (np. 5), to chyba trzeba się zastanowić na nową furą, a nie z drugiej ręki.

Mnie osobiście nachodzi na autko, które ma z przodu na grillu 4 kółeczka, ale na razie zarejestruje się na forum Audi i coś poczytam. Jakieś kombi z 2007 lub 2008 byłoby OK.

Pozdrawiam
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

norbert_p

#63 Post autor: norbert_p »

kaliope pisze:ps. w środku wiecej miejsca niże w ZB?
Na miejscu kierowcy jest nieznacznie więcej miejsca. Podobnie jest na miejscu pasażera z tyłu. Samo auto jest też nieznacznie szersze (zauważyłem różnicę podczas parkowania wg wyznaczonych linii na parkingu).
Bodek_K pisze:Jedyne co mnie razi to brak zegarów tylko latające cyferki.
Też mnie przez chwilę irytowało, ale szybko się przestawiłem. W sumie taka ciekawostka ;) Coś innego.

norbert_p

#64 Post autor: norbert_p »

W zimowej scenerii. Szklarska Poręba. Data na fotce :lol:

Obrazek

Przebieg to "już" 1166km.

Harry200
Zafiromaniak
Imię: Henryk
Auto: Zafira
Model: ZA
Oznaczenie silnika: Y22DTR
#65 Post autor: Harry200 »

Ja przed Zośką miałem kupić Grand Scenica II ale było trochę za mało miejsca w trzecim rzędzie,jak sie ma ilość miejsca w Grand Scenicu III w stosunku do Zośki B.. :?:

norbert_p

#66 Post autor: norbert_p »

Przyznam się szczerze, że nie wiem. Po prostu nie sprawdzałem, bo nie miałem na razie takiej potrzeby. Z resztą trzeci rząd traktuję awaryjnie i wiem z własnego doświadczenia, że będę go używał BARDZO sporadycznie. Generalnie w drugim rzędzie oraz z przodu jest wyczuwalna na + różnica w ilości miejsca (na nogi oraz na wysokości ramion).

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#67 Post autor: Bodek »

Norbert Zmienił autko, więc temat zamykam ;)
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

Zablokowany

Wróć do „Zafira B”