Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam .Chcialbym Wam przedstawic moja juz droga zafire .Zafirke nabylem pod koniec maja od ,wszystkim znajacego tutaj, Andrzeja.Autko przyjechalo z luxemburga.Postaram sie dolozyc pare fotek (narazie nie moge cos tego ogarnac)i troszke opisac nowy nabytek bo jest co pisac
Fotkę poprawiłem - Rybka
Ostatnio zmieniony 15 paź 2014, 21:20 przez paryzanin, łącznie zmieniany 6 razy.
A wiec parę słów o mojej pieknosci:) Zafirka 1.9 cdti 120 KM z 2010 roku.Przyjechala z luxemburgu z przebiegiem 120 tys.km.Jest to wersja cosmo z pakietem zewnętrznym opc line.O wyposażeniu nie będę pisał bo lista długa , może tylko do szczęścia brakuje webasto i podgrzewanych foteli ale cóż i tak było ciężko znaleźć taką ładna .Oczywiście koników tez brakowało ale już się tym zająłem .Zośka została pozbawiona filtra cząsteczek stałych i chip na 155 KM .Dołożyłem jej felgi 17 dla ładnego wyglądu ale za to kosztem komfortu jazdy- ale żeby coś mieć coś trzeba poświęcić )
paryzanin pisze:Witam .Chcialbym Wam przedstawic moja juz droga zafire .Zafirke nabylem pod koniec maja od ,wszystkim znajacego tutaj, Andrzeja.Autko przyjechalo z luxemburga.Postaram sie dolozyc pare fotek (narazie nie moge cos tego ogarnac)i troszke opisac nowy nabytek bo jest co pisac Obrazek
Fotkę poprawiłem - Rybka
Pamiętam to autko u Andrzeja
Niech sprawuje się bezawaryjnie
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
Witaj!
Trochę kiepsko tę Zośkę Szymon zaprezentowałeś. Sprowadzając ją stwierdziłem, że drugiej takiej ładnej i tak wyposażonej w kraju chyba nie ma.
No i nadal nie ma bo pojechała do FR.
Pozdrawiam