[B] - noovick- Zośka Cosmo 1.7 CDTI 125 KM
[B] - noovick- Zośka Cosmo 1.7 CDTI 125 KM
Pochwalę się nowym nabytkiem - a stara Zośka ( czarny Elegance 2.0 101 KM, podgrzewane fotele, spryskiwacze lamp, klima, pełna elektryka, itd...) czeka na nowego właściciela.
Szklany dach, czujniki parkowania, czujniki zmierzchu, czujnik deszczu, kolorowa navi, elektrycznie składane lusterka, fotele podgrzewane - tak jak chciała żona
Szklany dach, czujniki parkowania, czujniki zmierzchu, czujnik deszczu, kolorowa navi, elektrycznie składane lusterka, fotele podgrzewane - tak jak chciała żona
Ostatnio zmieniony 12 gru 2014, 13:34 przez noovick, łącznie zmieniany 1 raz.
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Piękna sztuka, napisz coś więcej, rok produkcji, rozkoduj VIN.
Bardzo fajne auto, jak ten silnik daje w nim radę?
Bardzo fajne auto, jak ten silnik daje w nim radę?
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Dodam że moja Zośka Cosmo pochodzi z 2008 z lipca. Sprowadzona z Holandii w październiku tego roku. Silnik 1.7 daje radę - nawet turbo dziura nie jest uciążliwa tak jak to czytałem w niektórych opiniach - właściwie to prawie niezauważalna. Troszkę tylko mi ten silnik za dużo pali - 10 - 11 litrów na mieście. Muszę podjechać na kompa i sprawdzić podawanie paliwa podczas ruchu. No i EGR mi padł ale już zaślepiony
PS. VIN W0L0AHM7582220522
PS. VIN W0L0AHM7582220522