Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Z felgą kapota..... w norwegi nie ogarnę tematu, muszę felunek do polski zabrać i u siebie w mieście mam ziomka co mi ogarnie. Ale tymczasowo wpadły i tak 18 na otarcie łez hehe zaraz zapodam fotki
Dodano po 6 minutach 8 sekundach:
A tu już na kołach, jest tak jak przypuszczałem czyli twardo głośno ale wygląda dobrze.
No też czekam.... a przyjdzie mi poczekać bo nie wiem kiedy będę jechał autem do polski więc czarna du** na ten moment. Jeszcze chciałem się dobrać do tylnych lamp..... jestem ciekaw czy da się rozkleić.
Te tymczasowe felgi są świetne co do lamp to da się je rozkleic ale podobno gra nie warta świeczki. Mało kto się tego podejmuje. Daj znać jak się uda rozkleić i skleić spowrotem
Karaluchy pisze: ↑28 cze 2020, 22:59
Te tymczasowe felgi są świetne co do lamp to da się je rozkleic ale podobno gra nie warta świeczki. Mało kto się tego podejmuje. Daj znać jak się uda rozkleić i skleić spowrotem
kurde nie widziałem żadnych akcesoryjnych lamp do tego modelu więc będę na pewno coś kombinował(chyba że za słabo szukałem)
Ostatnio zmieniony 29 cze 2020, 01:54 przez fredric, łącznie zmieniany 1 raz.
Karaluchy pisze: ↑28 cze 2020, 22:59
kurde nie widziałem żadnych akcesoryjnych lamp do tego modelu więc będę na pewno coś kombinował(chyba że za słabo szukałem)
Czarna ramka wokół trzeciego stopu, brak dyfuzora - i byłoby ładnie
fredric pisze: ↑07 lip 2020, 15:59
W poszukiwaniu zajęcia a raczej miejsca na BT dobrałem się do tych śmiesznych zaślepek koło lampki sufitowej. Co to jest to coś co znalazłem?