Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sebu$ pisze: ↑03 mar 2021, 16:04
Wczoraj Zosię postawiłem na jedynym wolnym miejscu na parkingu. Pod nie za dużym drzewkiem. Spojrzałem i nie widziałem żadnego obsrańca czyhającego na jakieś auto.
Rano przychodzę, patrzę na dach i mnie coś wzięło
Patrzę do góry i zaś żadnego zasrańca nie było już widać
Normalnie im dziś wieczorem lub w nocy pióra z ogona powyrywam
Po pracy podjechałem na myjnię i aby zmyć toto z dachu to potrzebowałem trochę czasu
Jak bym tego nie zrobił dziś, jutro to za parę dni by się wżarło w lakier i zostały by ślady
A tak to jest
Przy okazji przed myciem auta skożystałem z opcji "mycia felg alu". Jakiś preparat z niezależnej dyszy, który o dziwo działa
Widać było różnice.
To Ci zasrańce jedne
Widocznie chciały Ci pokazać, że pora umyć auto
Żyj tak jakby jutra miało nie być...
Na forum czasami przebywa żona Pana i władcy
No bo gdzie w Tychach mają się wypróżnić ? wokół betonowa dżungla ! a na Paprocany nie doniosą , Wartłogowiec ? same M1! , no jeszcze Cielmice zostały a to ta sama droga na Paprocany i tak oto auto ci se..ały
Ostatnio zmieniony 03 mar 2021, 16:44 przez Pszczyna, łącznie zmieniany 1 raz.
Pszczyna pisze: ↑03 mar 2021, 16:43
No bo gdzie w Tychach mają się wypróżnić ? wokół betonowa dżungla ! a na Paprocany nie doniosą , Wartłogowiec ? same M1! , no jeszcze Cielmice zostały a to ta sama droga na Paprocany i tak oto auto ci se..ały
Tylko, że Sebu$ to w Mysłowicach mieszka
Mnie tam jakoś w Tychach zasrańce omijają
Żyj tak jakby jutra miało nie być...
Na forum czasami przebywa żona Pana i władcy
Gregor1987 pisze: ↑04 mar 2021, 06:45
Tylko, że Sebu$ to w Mysłowicach mieszka
Mnie tam jakoś w Tychach zasrańce omijają
Bo ni mosz dżef koło chałpy
"Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził
z oczami utkwionymi w niebo.
Bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić."
Leonardo da Vinci
Seba, u mnie też jest ten problem. Nie ma szans postawić na noc auta, aby go gołębie i inne ptaszyska nie zbombardowały. To samo jest na balkonach. Oficjalnie u nas Spółdzielnia wprowadziła zakaz karmienia ptaków ze względów higieniczno-epidemiologicznych, ale starsze panie mają ten zakaz głęboko w poważaniu i codziennie widać rozłożone okruchy chleba ... A zlatuje się cała masa ptaków
kolejno: Opel Corsa 1.2i, Opel Astra 1.6i, Opel Calibra 2.0i, Opel Zafira A 2.0 DTL 16V., Corsa B 1.2 16V, Astra Bertone Cabrio 1.6. Obecnie: Opel Zafira B Cosmo Panorama DTH Opel Zafira B OPC Audi A4 B6 S4 Cabrio 3.0 V6
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Kocur pisze: ↑04 mar 2021, 09:02
Seba, u mnie też jest ten problem. Nie ma szans postawić na noc auta, aby go gołębie i inne ptaszyska nie zbombardowały. To samo jest na balkonach. Oficjalnie u nas Spółdzielnia wprowadziła zakaz karmienia ptaków ze względów higieniczno-epidemiologicznych, ale starsze panie mają ten zakaz głęboko w poważaniu i codziennie widać rozłożone okruchy chleba ... A zlatuje się cała masa ptaków
Nie chcę zabijać, Rychu ... Do życia mam szacunek ponieważ jest tak kruche ... Życie każdej istoty właściwie jest święte, bo zdarza się tylko jeden raz ...
kolejno: Opel Corsa 1.2i, Opel Astra 1.6i, Opel Calibra 2.0i, Opel Zafira A 2.0 DTL 16V., Corsa B 1.2 16V, Astra Bertone Cabrio 1.6. Obecnie: Opel Zafira B Cosmo Panorama DTH Opel Zafira B OPC Audi A4 B6 S4 Cabrio 3.0 V6