[B] - Zblek - 1.9 CDTI; 150KM; 2008; Recaro - półskóra

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
Anony Mous

#16 Post autor: Anony Mous »

Zblek pisze:
tzn chodziło Ci o CID....ale fakt...pierwszy raz widzę CiD'a bez navi
Pisałem że CID dołożyłem był BID.
ano tak....zwracam honor

Szymon78

#17 Post autor: Szymon78 »

piekna Zoska.. pozdrowienia i zadowolenia z niej

p.s. a co to za pstryk?!? kółko na prawo od zapaszku nad panelem świateł. (pierwszy raz takie cos widze :shock:

Piotrek413

#18 Post autor: Piotrek413 »

Szymon78 pisze:p.s. a co to za pstryk?!? kółko na prawo od zapaszku nad panelem świateł. (pierwszy raz takie cos widze
To jest od alarmu ;)

Zocha pierwsza klasa :D Siedzenia mnie powalają, też takie chce :P
Z jakiej dzielnicy jesteś?

DaRek7

#19 Post autor: DaRek7 »

Noo, super autko, następna z RECARO, bezawaryjności pozostaje tylko życzyc, :piwo:

A z dołożeniem CID-a nie było problemów, za ile i gdzie nabyłeś???

Zblek
Świeżak
Imię: Zbigniew
Auto: Zafira B 1.9 CDTI Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DTH
#20 Post autor: Zblek »

DaRek7 pisze:A z dołożeniem CID-a nie było problemów, za ile i gdzie nabyłeś???
Wymieniałem go niejako w pakiecie. Kupiłem przełącznik kierunkowskazów z przełącznikiem tempomatu - 150zł + CID z ramką + wymiana i aktywacja w komp + pewne sprawdzenia techem, razem 900zł.
Robiła mi to osoba z pod Warszawy - z polecenia - od niej kupiłem wyświetlacz. Chyba udziela się na forum ale nika nie identyfikuję. Mogę spytać.
Wszystko bezproblemowo.

[ Dodano: Pon Mar 21, 2011 22:38 ]
Przemo_w1 pisze:Odnośnie zakupu diesla to zupełnie niepotrzebnie się na niego zdecydowałeś przy założeniu małych przebiegów. Ja użytkuję diesle Opla od pięciu lat i gdyby nie to forum, to pewno nie wiedziałbym, co to DPF. Tylko, że ja robię 40 kkm rocznie.
To że samochód przez powiedzmy 1-2 miesiące będzie jeździł tylko po mieście i będzie permanentnie niedogrzewany, nie oznacza że nie będzie zaliczał dłuższych tras...
Disel bo jak pisałem sentyment do 1.8d toyoty.... ale to już nie ta era.... z wszystkimi tego zaletami i wadami.

[ Dodano: Pon Mar 21, 2011 22:40 ]
aaa :piwo: no i wielkie THX ALL za dowartościowywanie mnie :)
Ostatnio zmieniony 22 mar 2011, 17:15 przez Zblek, łącznie zmieniany 1 raz.

DaRek7

#21 Post autor: DaRek7 »

Zblek pisze:Wymieniałem go niejako w pakiecie. Kupiłem przełącznik kierunkowskazów z przełącznikiem tempomatu - 150zł + CID z ramką + wymiana i aktywacja w komp + pewne sprawdzenia techem, razem 900zł.
Robiła mi to osoba z pod Warszawy - z polecenia - od niej kupiłem wyświetlacz. Chyba udziela się na forum ale nika nie identyfikuję. Mogę spytać.
wszystko bezproblemowo.
Byłbym wdzięczny gdybyś mógł się zorientowac w sprawie CID-a+ramka.
Masz wyłączone PW?

[ Dodano: Sro Mar 23, 2011 00:33 ]
Zblek pisze: Mogę spytać.
Wszystko bezproblemowo.
Dzięki za info, pozdrawiam :piwo:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira B”