[B] - wampir - ZAFIRA 2.0T
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
Wojti mam nadzieje że nie myślisz że ja chcę konkurować z Tobą znamy się, szanujemy, pomagamy i zapewne nie jeden raz piwko strzelimy
Nie ważne jest dla mnie 3 z przodu ważne że auto jeździ i daje banana na twarzy
Szkoda że na OZZKP nie robimy ćwiartki fajnie by było legalnie pośmigać a chętnych by było
Wojti mam nadzieje że nie myślisz że ja chcę konkurować z Tobą znamy się, szanujemy, pomagamy i zapewne nie jeden raz piwko strzelimy
Nie ważne jest dla mnie 3 z przodu ważne że auto jeździ i daje banana na twarzy
Szkoda że na OZZKP nie robimy ćwiartki fajnie by było legalnie pośmigać a chętnych by było
- doktor
- Mieszkaniec
- Imię: Sebek
- Auto: Astra H OPC 'Burg
- Model: AH
- Oznaczenie silnika: z20leh
robcie zloty w okolicach gdzie jest jakies lotnbisko do wynajecia
napewno wiekszosc chciala by sie sprawdzic
nawet ja.....
napewno wiekszosc chciala by sie sprawdzic
nawet ja.....
Ostatnio zmieniony 21 lut 2018, 08:47 przez doktor, łącznie zmieniany 1 raz.
Zafira A OPC - EDS ST1
Astra H OPC Nurburgring Edition
Vectra C Turbo GTS
Astra G Kombiak 1.8
Astra H OPC Nurburgring Edition
Vectra C Turbo GTS
Astra G Kombiak 1.8
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
Jak też ja też chce
Ostatnio zmieniony 21 lut 2018, 09:05 przez Mat86radom, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mariusz
- Zafiromaniak
- Imię: Mariusz
- Auto: ZB OPC Line
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Siedziałem już na prawym fotelu na zlocie w Sulejowie i było mega, aż strach pomyśleć co jest teraz. Może trafi się okazja i przekonam się na własnej skórze jak te koniki działają.
- wampir11111
- Zafiromaniak
Panowie na pewno pojeździmy jak tylko będzie okazja i wszystko będzie
- szura217
- Zafiromaniak
- Imię: Adrian
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z18XE
Potwierdzam słowa Mariusza, wrażenia świetnemariusz131 pisze: ↑21 lut 2018, 18:28Siedziałem już na prawym fotelu na zlocie w Sulejowie i było mega, aż strach pomyśleć co jest teraz. Może trafi się okazja i przekonam się na własnej skórze jak te koniki działają.
- wamka18
- Zafiromaniak
- Imię: Piotr
- Auto: Zafira 2.0T ST2 Astra G Bertone 1.8 16v
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
Wynik super tylko szkoda że taka różnica miedzy tym co powinno-miało być a faktycznie było po pierwszym hamowaniu ktoś coś zpaprał.
Co do lotniska, ja mam były pas startowy kilometr od domu. Tylko szkoda że jest z niego zrobiona droga publiczna Swojego czasu działo się na nim, oj działo wystarczy wpisać na YT "pas Koronowo".
Co do lotniska, ja mam były pas startowy kilometr od domu. Tylko szkoda że jest z niego zrobiona droga publiczna Swojego czasu działo się na nim, oj działo wystarczy wpisać na YT "pas Koronowo".
- paweldm
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Peugeot 308SW
- Model: P308
- Oznaczenie silnika: A20DTH
Jest dobry kawałek drogi na kaszubach - Borsk
https://www.autoprezent.pl/tory-samochodowe/tor-borsk
https://www.autoprezent.pl/tory-samochodowe/tor-borsk
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
- wampir11111
- Zafiromaniak
Myślę że kiedyś uda się zorganizować Spota na jakimś torze
- wojtowca
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: Opel Zafira A
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Mariusz ja już też siedziałem jako pasażer tyle tylko, że z tyłu i lewej strony przed najświeższym "hamowaniem"mariusz131 pisze: ↑21 lut 2018, 18:28Siedziałem już na prawym fotelu na zlocie w Sulejowie i było mega, aż strach pomyśleć co jest teraz. Może trafi się okazja i przekonam się na własnej skórze jak te koniki działają.
ps.. oto dowód https://youtu.be/byz0PGO_qd8
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Że tak powiem śledzę temat od początku i czekałem na rozwiązanie sytuacji. Z resztą czasami zdarza nam się porozmawiać
Fajnie, że udało się ogarnąć Zofię w takim stopniu jak powinno to wyglądać. Co do pomiarów, kresek i tunerów to za jakiś czas będziemy mieli porównanie.
Zrobię kilka kilometrów i jadę do BRK na korektę po remoncie... Też na hamowaniu dowiedziałem się że mam do roboty głowicę i że puszcza dyma. ( z resztą jest na filmiku z hamowania ). Jak doskonale wiecie zrobiłem kapitalny remont remont silnika i zobaczymy co teraz wyjdzie. Mam nadzieję że moc jak i EGT będzie takie jak powinno.
Liczę na to, że problem z przymykającą się przepustnicą zniknie i że znowu bez obaw będę mógł "zamykać zegar" tak jak robiłem to przed programem na seryjnym sofcie.
Fajnie, że udało się ogarnąć Zofię w takim stopniu jak powinno to wyglądać. Co do pomiarów, kresek i tunerów to za jakiś czas będziemy mieli porównanie.
Zrobię kilka kilometrów i jadę do BRK na korektę po remoncie... Też na hamowaniu dowiedziałem się że mam do roboty głowicę i że puszcza dyma. ( z resztą jest na filmiku z hamowania ). Jak doskonale wiecie zrobiłem kapitalny remont remont silnika i zobaczymy co teraz wyjdzie. Mam nadzieję że moc jak i EGT będzie takie jak powinno.
Liczę na to, że problem z przymykającą się przepustnicą zniknie i że znowu bez obaw będę mógł "zamykać zegar" tak jak robiłem to przed programem na seryjnym sofcie.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2018, 13:01 przez Sumik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cray123
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: ZA OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Nie dość, że przy remoncie była głowica dupnięta to teraz jeszcze uszczelka... Stodoleś już masz, tylko sznurka brakowało :al:
Oczywiście żartuje, ale przygody miałeś, że aż przykro się to czyta, ale teraz już tylko może być ogień
PS. Jak bedą jakieś zapisy na przejażdżke tym autobusem to też się pisze
Oczywiście żartuje, ale przygody miałeś, że aż przykro się to czyta, ale teraz już tylko może być ogień
PS. Jak bedą jakieś zapisy na przejażdżke tym autobusem to też się pisze
- Wegry_29
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.9 CDTI
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Bardzo ładny wynik już raz z Tobą jechałem w tamtym roku Ale wtedy dopiero zaczynała robić Zosie. Teraz ładnie idzie i także się pisze. Kurczę nigdy nie ma czasu do Was podjechać bo aż tak daleko do siebie nie mamy. Może jak będzie cieplej.